Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok ilyen ultimátumot adna nektek?
#7 nem bántották meg, de én nem érzem magam túlsúlyosnak. A 10-15 kg-ot az ideális testsúlyhoz mondtam. Nem 15kg háj van rajtam és ekkora "túlsúly" nem megy az egészségemre ebben biztos vagyok. Ha én kórosan elhízott vagyok akkor az emberiség 80-90%-ának már nem szabadna lélegeznie a zsirtol. Bar a kérdéstől lényegében eltér ez a dolog, de muszáj volt leírnom.
Többieknek köszönöm!
#7, honnan tudod mi az a plusz 15 kg? Lehet a Kérdező csak 65 kg, de a barátja a csontvázakat szereti...
Kérdező, a barátod egy kretén. Ha akkor tetszettél neki, akkor most mi a baj? Én ki is raknám, vagy kitalálnék én is valamit...
Ötös válaszoló for president!!!
Véleményem szerint az összes ultimátumnál érdemes megfontolni a saját felelősséged mellett a szakítást, esetedben leginkább a szakítást. Egy másik egyenrangú ember nem irányítgatunk utasítgatásokkal meg zsarolással. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!