Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves srác és egy 16 éves lány között működhet? (lent)
Figyelt kérdés
A srác már dolgozik.A srác szüleinek szimpi a lány, és fordítva is.Van esélye ennek?Ti osszejonnetek 23 évesen egy 16 tal?2016. dec. 27. 12:24
11/16 anonim válasza:
Szerintem kicsi a valószínűsége, de nem kizárt.
12/16 anonim válasza:
Én 19 vagyok, a barátom 26. 7 év ez is, az is. De van egy hatalmas különbség a kettő között. 16 évesen még senki nem elég érett ehhez. Sokan még 19 évesen sem, én sem vagyok felnőtt. De nálunk egyáltalán nem érződik a korkülönbség, mert én is tudok felnőttként és gyerekként is gondolkozni, és ő is.
16 évesen butaság még ilyesmivel foglalkozni. A szerelmet nyilván nem lehet befolyásolni, de ha lehet, kerüljük el ezeket az eseteket. Tényleg felesleges.
13/16 anonim válasza:
Figyelj, ha szeretitek egymást, akkor egy próbát megér. Sok esetben nem fog hosszabb távon működni azon okokból, amiket már írtam előttem, de biztosan vannak kivételes esetek is, hiszen mindig vannak kivételek. Ergo, sose lehet tudni, és ha meg se próbáljátok, akkor meg se fogjátok tudni. Lehet, hogy tök jól meglesztek hosszabb távon is, de lehet, hogy hamar vagy viszonylag hamar rájöttök/rájön egyikőtök, hogy mégse működőképes. Akkor ennyi volt, ez is egy tapasztalat! Ha mindig a lehetséges rosszat figyelembe véve szeretnél döntéseket hozni és cselekedni, akkor ennyi erővel sose vágj bele egy kapcsolatba se. Szóval én azt javaslom, hogy mindig próba szerencse, és egy újabb tapasztalat... ;)
14/16 anonim válasza:
*írtaK előttem, nem "írtaM", bocsi.
15/16 anonim válasza:
Furcsa, hogy le lettem pontozva és minden 18 feletti azt írja, hogy már képesek komolyan gondolkozni. Ha végigfutom a felnőtt kategóriás és tini kérdéseket, elég sok hasonlóságot látok.
A 18-as karika átlépésétől még közel sem lesz valaki komolyabb, mint a 18-as karika alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!