Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kiszemeltem mar 2X is elkuldott de en valamiert tudom hogy kellek neki akkor beprobalkozzak harmadjara?
Hogy küldött el téged? Nyilván ha elhangzik, hogy: kopj le, elegem van belőled, undorodom tőled, legyünk barátok, vagy hasonló szöveg, akkor ne próbálkozz be.
Hasonló helyzetben vagyok, mondjuk nem küldött el direktben, illetve mikor eltűntem volna, jött utánam.
Ezért vártam és bepróbálkoztam 2x, sőt harmadjára is be fogok, de nem várok utána már tovább.
Szerintem ha nem egyértelmű lerázás volt, akkor próbáld meg.
"Hasonló helyzetben vagyok, mondjuk nem küldött el direktben, illetve mikor eltűntem volna, jött utánam.."
Tipikus baratzona, de azert csak fuss utana, legy jo kutyus! :)
Már Jane Austen is írt erről 1796-ban, az emberek -úgy látszik- azóta sem változtak. (Mr. Collins megkéri Elizabeth Bennet kezét, aki visszautasítja).
- Nem először hallom - felelte Collins szertartásos kézmozdulattal -, hogy fiatal hölgyek az első megkérés alkalmával rendszerint elutasítják azt a férfit, akit titokban vőlegénynek szeretnének, s a visszautasítást néha kétszer, sőt háromszor is megismétlik. Nekem ezért egyáltalán nem szegték kedvemet az ön szavai, s szívből remélem, hogy hamarosan oltár elé szabad vezetnem.
- Szavamra, uram - kiáltott Elizabeth -, az ön reménykedése elég különösnek látszik azután, amit mondtam! Biztosíthatom, hogy nem tartozom ama fiatal hölgyek közé (ha vannak ilyenek), akik vakmerően kockára teszik boldogságukat, abban bízva, hogy esetleg másodszor is megkérik őket. A visszautasítást egészen komolyan gondoltam. Ön engem nem tenne boldoggá, s meg vagyok róla győződve, én vagyok az utolsó nő a világon, aki önt boldoggá tudná tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!