Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a kiszemeltem mar 2X is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kiszemeltem mar 2X is elkuldott de en valamiert tudom hogy kellek neki akkor beprobalkozzak harmadjara?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 02:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csokold meg!
2016. dec. 27. 11:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogyne, próbálkozz tovább, harmadszorra talán haverral veret meg vagy a rendőrségen jelent fel zaklatásért, abból majd talán érteni fogsz.. Kétszer elküldött, de azért kellesz neki, milyen logikus :D
2016. dec. 27. 11:14
 13/18 anonim ***** válasza:
23%

Hogy küldött el téged? Nyilván ha elhangzik, hogy: kopj le, elegem van belőled, undorodom tőled, legyünk barátok, vagy hasonló szöveg, akkor ne próbálkozz be.

Hasonló helyzetben vagyok, mondjuk nem küldött el direktben, illetve mikor eltűntem volna, jött utánam.

Ezért vártam és bepróbálkoztam 2x, sőt harmadjára is be fogok, de nem várok utána már tovább.

Szerintem ha nem egyértelmű lerázás volt, akkor próbáld meg.

2016. dec. 27. 11:37
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

"Hasonló helyzetben vagyok, mondjuk nem küldött el direktben, illetve mikor eltűntem volna, jött utánam.."

Tipikus baratzona, de azert csak fuss utana, legy jo kutyus! :)

2016. dec. 27. 12:45
 15/18 anonim válasza:
100%

Már Jane Austen is írt erről 1796-ban, az emberek -úgy látszik- azóta sem változtak. (Mr. Collins megkéri Elizabeth Bennet kezét, aki visszautasítja).

- Nem először hallom - felelte Collins szertartásos kézmozdulattal -, hogy fiatal hölgyek az első megkérés alkalmával rendszerint elutasítják azt a férfit, akit titokban vőlegénynek szeretnének, s a visszautasítást néha kétszer, sőt háromszor is megismétlik. Nekem ezért egyáltalán nem szegték kedvemet az ön szavai, s szívből remélem, hogy hamarosan oltár elé szabad vezetnem.

- Szavamra, uram - kiáltott Elizabeth -, az ön reménykedése elég különösnek látszik azután, amit mondtam! Biztosíthatom, hogy nem tartozom ama fiatal hölgyek közé (ha vannak ilyenek), akik vakmerően kockára teszik boldogságukat, abban bízva, hogy esetleg másodszor is megkérik őket. A visszautasítást egészen komolyan gondoltam. Ön engem nem tenne boldoggá, s meg vagyok róla győződve, én vagyok az utolsó nő a világon, aki önt boldoggá tudná tenni.

2016. dec. 30. 16:01
 16/18 tudor007 válasza:
A kérdező nem írta meg a nemét,honnan tudjátok hogy fiú? :-D sajnos ma már ez nem egyértelmű, lányok futnak szégyen szemre a fiúk után...minden esetre akár lány akár fiú, láttunk már olyat hogy a kitartás meghozta a gyümölcsét, de nekem így nem kéne kapcsolat. Ha nő vagyok, azért mert nem fog tisztelni ha futok utána, maximum ha kívárom a soromat párszor lefekszik velem oszt jónapot. Ha fiú vagyok azért, mert nem fogja bennem tisztelni a férfit, ki fog használni anyagilag aztán beleszerelmesedik egy szépfiúba. De a remény hal meg utoljára! :-D
2016. dec. 31. 05:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Hulye vagy.

Tomoren ennyi

2017. jan. 3. 13:56
 18/18 Eva Reichert válasza:
Csina'lj ugy, mintha nem e'rdekelne. Akkor fog kiderulni, hogy valo'ban akar-e te'ged, mert akkor o" fog keresni.
2017. jan. 5. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!