Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a kiszemeltem mar 2X is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kiszemeltem mar 2X is elkuldott de en valamiert tudom hogy kellek neki akkor beprobalkozzak harmadjara?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 02:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Ha annyira kellenél neki, akkor nem küldött volna el kétszer. Ergo szálljál lefele róla mielőtt fel nem jelent zaklatásért. Keress magadnak mást!
2016. dec. 27. 02:56
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha kétszer elzavart akkor sajnos csak te meséled be magadnak hogy kellesz neki. Kifejezetten zavaró ha egy pasinak egyenes megmondja valaki, hogy nem szeretne tőle semmit de ő azért tovább zaklatja. A kiszemeltedet ez egy ideig zavarja csak de hamar megutálhat az lyen zaklatás miatt. De mondjuk magadat se kéne ennyire megalázni, hogy olyan után kaparsz aki kétszer is elhajtott már.
2016. dec. 27. 03:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Kifejtenéd bővebben, mi alapján gondolod, hogy te kellesz neki? Hátha úgy könnyebb lenne válaszolni, mert így ennyi alapján ez számomra elképzelhetetlen.
2016. dec. 27. 06:16
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Mindenképp! Csak tesztel, hogy elég kitartó vagy-e.
2016. dec. 27. 07:09
 5/18 Költőnő? ***** válasza:
62%
Honnan tudod valahonnan?
2016. dec. 27. 07:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha Ezer csilliárd százalék, hogy kellesz neki, téged akar, és totál odáig van érted, és ezt tények alátámasztják, és ő valóban így érzi és gondolja, és ez olyan biztos, hogy biztosabb nem létezik az egész univerzumunkban, na akkor próbálkozz be harmadszor. Én mondjuk nem tenném. De kétlem, hogy ez a helyzet. De te úgy is be fogsz. Elmondom, hogy én hogyan kezelném.

Ha biztos, hogy én kellek neki, felmerül a kérdés, hogy miért küldött el 2x is:

1. Játssza a nehezen elérhetőt. -> Ilyen nőkkel nem foglalkozunk, azaz nem keresném.

2. Félénk, nem mer igent mondani -> Félénkekkel nem foglalkozunk, ha már most ilyen, milyen lesz később. Thanks, but no thanks. Nem keresném.

3. Van valakije, csak nem tudsz róla/tudsz róla, igazából téged akar, de nem meri ott hagyni a párját. -> Van párja. Nem a te dolgod megváltoztatni az életét. Ha majd akar, szakít a párjával, és keres, ha annyira téged akar. -> Nem keresném.

Ha mégsem 100000% hogy te kellesz neki (ez a valószínűbb):

1. Ego növelésre jó vagy (ha közben kedveskedik) neki. -> Nem foglalkozunk vele

2. Jó fej, nem akar megbántani, de nem akar elküldeni a véreresbe. -> Nem keresném, nem foglalkozunk vele.

3. Húzza az agyad, és csak játék az egész, másodopció vagy. -> Nem szeretek B opció lenni, nem keresném, nem foglalkounk vele.

Összességében: Nem foglalkozunk vele, nem keressük. Majd keres, ha akar.

33F

2016. dec. 27. 08:25
 7/18 anonim ***** válasza:
Utoldo eleg jol kifejtette. Lehet ez egy buta jatek is a csaj reszerol, o jelzi, hogy kellesz neki, vagy ezt mondja kozos baratnak, majd jol szorakozik, amikor elhajt a verbe es rohog teged a baratnoivel.
2016. dec. 27. 09:05
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd! Ha azért küldött el, mert igazából nem kellesz neki, akkor felesleges próbálkoznod. Ha kellesz neki, de mégis kétszer elküldött, akkor pedig nem százas, és azért hagyd.
2016. dec. 27. 09:06
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha kellesz neki, és mégis kétszer elhajt, akkor annak oka van, mint azt itt páran kifejtették.

De ha tényleg kellesz neki, akkor ezután teperjen ő, az ajtó nyitva állt, nem ment be rajta, már tudja hányadán áll, az ő térfelén pattog a labda, legyél passzív, ha tényleg akar valamit, akkor majd megoldja, ha meg csak szórakozik vagy túl félénk, nem érdemes foglalkozni vele.

2016. dec. 27. 10:17
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha kétszer is elküldött, mégis miért gondolod azt, hogy kellesz neki? Talán amnéziás, és elfelejtette, hogy ti egy párt alkottok?
2016. dec. 27. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!