Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szerencsétlen vagyok a szerelemben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 14:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az élet sokszor igazságtalan.Nekem sincs senkim egy ideje szerelmes nem voltam bár éreztem már a pillangó-hatást a gyomromban és ha valaki megtetszik persze hogy olyan az illető akinél esély nem sok vagy barátnője van.

L28

2010. máj. 7. 14:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a cipőben járok. Akinek én kellek, abba nem tudok beleszeretni, akibe pedig beleszerettem, annak meg én nem kellek. Pedig már jól esne egy hosszabb kapcsolat, nem csak a pár hónaposak.
2010. máj. 7. 14:56
 13/18 anonim ***** válasza:

jellemzően én is olyanokba szerettem eddig bele akit nem érdekeltem, hogy engem szeretett e valaki nagyon nincs rola tudomásom, egyről igen, akit én is, ott meg egyéb okok miatt nem lehetett semmi, szal eddig 0 komoly kapcsolattal 20/f...

akinek meg megadatik meg képes eldobni mert élni akar meg bulizni, nem tudják értékelni mit kaptak azzal hogy egymásra találtak... :\

2010. máj. 7. 17:06
 14/18 anonim ***** válasza:

sajnos nemtudok a kérdésedre tökéletes választ adni,de sztem nyugodj meg,egyszer megtalálod az igazit,fel a fejjel,nem vagy szerencsétlen:)a szerelem nem a szerencsén múlik...

de néha jobb lenne nélküle,mint vele,

ez van a szerelemmel.

én is vagyok így vele...

de az élet a szerelem nélkül,meg egy társ nélkül mit sem ér...

15/F

2010. máj. 7. 17:23
 15/18 anonim válasza:

Sajnos nagyon keveritek sokan a szeretőt és a szerelmet meg a barátot.

Szerintem életünk igazi szerelméből csak 1 van.

volt hogy azt hittem hogy szerelmes vagyok vkibe vagy nem tudom h mi...(gondolom ismerős...), de 2008.02.01-én összejöttem barátnőmmel aki életem igazi szerelme és azóta boldogok vagyunk.

lett volna alalmam párszor félrelépni és mással együtt lenni, de mindig csak az jár az eszemben, hogy egy csajért, akivel lehet hogy csak együtt vagyok egy napot vagy pár hetet esetleg hónapot megérne-e egy tökéletes nővel való kapcsolatot kockáztatni?...

mindig a válaszom az hogy mindennél fontosabb és mindennél többet ér!!!!!!!!

rájöttem, hogy MINDENKINEK CSAK EGY IGAZI SZERELME VAN(LEHET). Ha megtalálja az ember akkor meg érzi, hogy ő kell és bárhány egyéjszakás kalandért nem adná oda.

Nekem a szerelmem mindennél többet ér. Percről-percre egyre fontosabb és csak vele akarok lenni.

Az igazi szerelem és szeretet és szenvedély mindennél többet ér! Senki nem ölelhet meg úgy és csókolhat meg úgy mint Ő!

Sok szerencsét kívánok mindenkinek, hogy megtalálja élete igazi szerelmét! Mindenki képes rá!!!

18éves fiú és őrülten szerelmes több mint 2 év 3 hónapja...

2010. máj. 18. 17:05
 16/18 anonim ***** válasza:
de szerencsejátékban biztos nyerő lehetsz:) póráld ki!
2010. máj. 19. 19:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Lol, én is ebben a cipőben járok Tolna megyei, de csak 17 :/
2010. máj. 30. 00:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem sincs szerencsém, soha nem volt senkim.

F33

2010. okt. 26. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!