Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mintha megszűnne az idő! Ez normális? (nemhosszú)
Figyelt kérdés
Szerintem bejövök kicsit egy srácnak. Mindig nagyon sokat nevetünk amikor egy helyen vagyunk, és nagyon jól érzem magam vele és úgy vettem észre ő is velem. Sokat hülyéskedünk. Mindig nevet a szeme, mikor rám néz, és olyankor megváltozik a szeme színe, ilyen aranyszínű lesz. Azt vettem észre ha vele vagyok olyankor mintha megállna kicsit az idő, nem akarná hogy elmenjek. Másmilyen lesz a levegő áramlása. Ez mitől van? És másoknál is elő szokott fordulni? És ezt mindkét fél érzi? Másnál is megállna ilyenkor az idő?2016. dec. 26. 01:09
1/12 anonim válasza:
Bennem még dolgozik egy fél szem sárga, UPS-es, pajzs formájú laszti, de én nem érzek semmi ilyet. Te mit szedsz?
2/12 A kérdező kommentje:
:D csak inni szoktam de nem vele :D lehet vicces, de a válasz attól még érdekel :D
2016. dec. 26. 01:17
4/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy szerelmes lennék belé. Inkább kicsit olyan mintha "ő állítaná meg az időt" :D nem tudom jobban megfogalmazni :D
2016. dec. 26. 01:22
5/12 anonim válasza:
Fel langolas
Szerelmes vagy belé csak még te sem tudod
6/12 anonim válasza:
Benned valami fizikus veszett el.
7/12 anonim válasza:
Jaja, néha előfordul hogy tényleg megáll az idő, pl mikor sorban állok, de ezek szerint akkor azok ti voltatok azzal, hogy beszélgettetek.. Hát légyszíves intézzétek online, mert már sokaknak elege van belőletek meg az időmegállítgatásotokból
8/12 anonim válasza:
Menekülj ,mert egy aranyszemű démon szállta meg a fiút,aki a lelkedet szívja!
10/12 anonim válasza:
Fellángolás, ami nem szerelem. A kettő két különböző dolog. A szerelem egy sokkal mélyebb érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!