Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzanak ennyire a (kis) gyerekes anyukák?
Egy harmincas vagy negyvenes nő nem fiatal anyuka.
Szerintem azért vonz, mert azt hiszed tőlük több figyelmet és megbecsülést kapnál, velük könnyebb lenne a dolgod.
Ez nem igaz.
Próbálkozhatsz nyugodtan, kicsit feltornászod az egójukat, de valószínű, hogy elhajtanak, hiszen a többség foglalt.
Egyébként az anyukák is ugyanolyan nők, mint a gyermektelenek.
"tesznek-vesznek, sokat dolgoznak, és közben az apuka meg lehet le sem sz@rja őket."
és akkor te csak előkapod a farkad, és máris rácuppan....
Nem, kispajtás, tanulj meg nőt felszedni. Elsőként az életkorukat tanuld megsaccolni. :P
Engem is vonzanak ....nos egy nő kivirúl a gyermeke melett. Ha nincs szülés utáni depresszió akkor ragyog egy nő a boldogsàgtól. Amúgy a látszat csal elsö pàr hónapban nem annyira szexik. Megnyúlt bőr, sriàk ,császàr/gátmetszés nyoma, el el cseppenő tej ami el is romlik. ....
Nekem az 2-5 éves gyerekek 20-35 éved anyukài jönnek be.
Amiért még vonzóak olyan pasiknak aki szeretne majd családot, látványosa bizonyìték, hogya nő képes a génjeidet tovább vinni az utódodat megszűlni és nevelni ...
köszi a válaszokat :)
az nem lenne probléma, jó lenne néha egy határozott nő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!