Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy mindössze ezért akarnak a nők 30 éves koruk előtt megállapodni?
Sokan mondják, hogy azért, mert ők hamarabb érnek, hamarabb alkalmasak családalapításra, de én valójában úgy érzem, hogy inkább azért siettetik ezt, mert - a férfiakkal ellentétben - a nők 25 éves kor felett a korral nem nemesednek, hanem éppen ellenkezőleg, és ezt ők is tudják, hogy el fog járni a kor felettük, és csak ezért kezdik komolyabban venni a dolgokat, nem pedig azért, mert tényleg érettebben gondolkodnak.
Szóval gyorsan akarnak fogni maguk mellé valakit amíg szépek és fiatalok, akivel megállapodhatnak, mert 30 év felett a velük egykorú vagy idősebb férfiak inkább a fiatalabb nőket részesítik előnyben, ezért nem biztos, hogy tudnának idősebbként annyira jó pasit megfogni, mint fiatalabbként.
Tehát korábban érnek, vagy az én megérzésem a helyes inkább?
30 évese n indul a biologia vekker, megnézik jó e a pasik, tudnak e hova babázni azt kész jönnek..
Ez nagyon is látszik, szülni szülni akarnak más nem érdekes nekik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!