Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi mozgatja a 30-as ferfiakat, mi a jo abban, hogy keptelenek megallapodni? Minden heten massal bujnak agyba erzelmek nelkul.
A GYK olyan panaszokkal van teli, hogy a társkeresőn semmiféle kapcsolatot nem lehet nőkkel teremteni.
Ezek szerint a te kiszemeltednek meg mégis....
pech.
Ez engem is mindig erdekelt.
Amugy ezt azok a pasik csinaljak, akik tenyleg fullosak. Megtehetik es meg is teszik.
Mentalitas. Ha ilyen valakinek a gondolkodasa, ilyen is marad... vagy ha mar nagy a baj, akkor valtozik
30 férfinak adom ki magam, és sorra húzom a jobbnál jobb nőket.
Tele a f_sz..m azokkal a nőkkel, akik a kor alapján esélyt sem adnak.
Ha a hazugság kell megkapjátok. Bár érdekes, mert minden nőm elégedett volt velem zokszó nélkül jött össze bármi is.
22/F
Nem tudom a kérdésedre a választ, mert én elvből nem megyek társkeresőkre, mert ordít az egészről valami olyan, amiben nem szívesen vennék részt. Szóval biztosan vannak szép számmal olyan 30-as férfiak, akik alkalmi kapcsolatot keresnek, én biztosan nem tartozom közéjük, és őszintén szólva nem is értem mi a jó ebben, mert ez így az élvezetekről szól, nem arról, hogy társat keres valaki. Nem szeretnék senkit sem kihasználni, de a női oldalon sem tetszik az a hozzáállás, amikor egy hatalmas lista elvárásnak kell megfelelni, és ha egy napon unalmasnak talál, akkor kalap-kabát.
Szóval azt gondolom, hogy a férfi oldalon is, de a női oldalon is abszolút ott van az önzés, és a kihasználás, csak mások az érvek, de a lényeg ugyanaz.
Másrészt szerencsére nem csak ilyen emberekből áll a világ, csak nehezebb észrevenni, mert közülük sokan nincsenek szem előtt.
A hűség témája még fel sem merült, pedig ott is nagyon súlyos problémák vannak mindkét oldalon. 36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!