Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Ha egy szimpatikus férfi elkérné ismerkedés céljából az email címetek a vonaton, megadnátok?
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 20:03
11/13 anonim válasza:
"Pl. A Facen nem lehet keresni, csoportosítani, címkékkel ellátni, stb. üzeneteket, + aki dolgozik, az üzleti életben elég gáz lenne facén írogatni :)"
Akkor telefonszám, ha 1-2 óra után nem adja meg, akkor amúgy is felejtős a dolog. Találkozót egyeztetni (ami tulajdonképpen az elérhetőség elkérésének célja) könnyebb Facebookon vagy telefonon, mert gyorsabban lehet reagálni.
12/13 anonim válasza:
Én sokat vonatozom és rendszeresen tanúja vagyok ilyen beszélgetéseknek. Általában szokott működni, viszont azt senkinek nem ajánlanám, amikor az illető nem hajladó elfogadni a nemet.
13/13 anonim válasza:
Ha tényleg szimpatikus és nincs barátom, plusz jó helyen lakik, akkor igen.
A jót úgy értem, hogy a közelemben. Ha vonattal utazok, akkor az lazán 330 kilométert foglal magában - meg fél napot :D -, szóval nem mindegy, hogy az ország melyik pontján törnénik a dolog. Bele se kezdenék egy távkapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!