Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a reakciotok ha a parotok elmondana hogy o autista?
Valószínűleg ha komoly, akkor észre lehet venni.
Egyébként az zavarna, ha ilyen komoly dolgot azután mondana el, hogy összejöttem vele. Nagyon becsapva érezném magam
Kételkedni kezdenék a valóságfelfogásomban azért, hogy ezt neki kell még külön elmondania és én nem vettem észre egyáltalán.
De komolyan. Ez most olyan kérdés, mintha "Mi lenne a reakciótok ha a párotok elmondaná hogy csak egy lába van?"
Akár autizmus akár ez, ezeket észreveszi az ember mondás nélkül is.
Azt hogy hazudik és táppénzcsaló. Egy "igazi" autistával igen nehezen tudnál randizni menni...
Emlékszel Raymond-ra? Na, ő nem egy színész túljátszása miatt volt olyan amilyen, hanem a valóságon alapult.
Az iskolánkba járt autista srác különórákra és valljuk be nagyon fura volt. Halottuk néha mikről tanul és hogyan... De láttuk azt is, hogy mindenhová kísérni kellett mert képes volt megállni a sínpálya közepén a vonaton működési elvét mondani meg a külső szemmel bizarr "szokásai"...
Egy igazi autista nem nagyon fogja ez így kimondani hogy ő az. Szóval aki ezt mondja az kicsit rájátszik a dologra. Ami nem túl szép dolog, valljuk be.
Mindenki sérült valamennyire. Főleg azok akik harsogják az "én ugyan nem!!!! Én boldogvagyok!!!!!!" emberkék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!