Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elvárja, hogy jól tanuljak. Szerintetek igaza van?
Figyelt kérdés
egy egyetemre járunk, ő fölöttem 2 évvel, mindig jó jegyei voltak, 4-es 5-ösök. és elvárja hogy nekem is azok legyenek. amikor az egyik vizsgám 2-esre sikerült most, akkor még a szülei is kb kinevettek... már állandóan bűntudatom van ha nem tanulok, vagy ha becsúszik 1 rosszabb jegy. de persze közbe legyek vele is elég időt2016. dec. 20. 21:59
11/15 anonim válasza:
Van amiben igaza van. Azt például joggal várja el, hogy ne bukdácsolj, hanem csináld, hogy jobb életetek legyen.
Az, hogy kinevet viszont erős. Ez azt jelzi, hogy nem tisztel. Más lenne a helyzet, ha ugyanezek lennének az elvárásai, DE rossz jegy vagy bukta vizsga esetén nem nevetne ki, hanem segítene neked az adott tárgyból. (Ha már ő zseni...)
21/L
12/15 anonim válasza:
Ha még gimibe lennétek megérteném ott sok múlik azon milyen jegyeid vannak... De egyetemen? :D Kit érdekel, oké ne kettessel bukdácsold végig de ha néha-néha becsúszik egy rossz jegy... Nem igazán értem mi köze van hozzá
13/15 anonim válasza:
Szerintem nagyobb súlyú az,hogy kinevet a családjával együtt,mint a kettes. Egyetemről beszélünk egy kettes mit számít? Az viszont,hogy ezért kinevetnek sokmindent elárul róluk. Ilyen emberrel nem terveznék.
15/15 anonim válasza:
Ja, dobd ki!
Ő tuti jobban jár hosszú távon. Ha már csinálsz valamit, akkor csináld jól. Ő arra ösztönöz, hogy ne elégedj meg a "pont jó" -val. Tanulj meg küzdeni legyenek céljaid.
Én tuti nem akarnék semmit egy olyan lánytól amilyen Te vagy(kérdésed alapján) max szexet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!