Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is éreztétek már, hogy valakibe több van?
Több mi? Nos arra gondolok ,hogy volt e már olyan érzésetek vagy benyomásotok egy fiúról/férfiről akivel végül nem lett semmi vagy mégis lett de aztán külön váltatok, hogy benne úgy több lett volna? Olyan értékeket rejteget valamiért amit nem enged vagy nem tud felszínre hozni. Éreztétek e már hogy ő bizony különleges lehetett volna de saját maga hibájából inkább odébbálltatok?
Mert én ilyen helyzetbe vagyok, érzem és tudom róla hogy milyen LEHETNE mert minden képessége és tulajdonsága megvan hozzá de mégsem él vele. Hülyén viselkedik és inkább "elpazarolja" saját magát. Minden téren. Nemtudom érthető e mire akarok kilyukadni, szóval valakinek mindene megvan külsőleg belsőleg a legelőnyösebb tulajdonságai kivéve azt az egyet, hogy rájöjjön nem magának és másoknak kéne ártania vele.
Igen.... random randiknál, de mivel ők nem karták folytatni pár alkalom után, én beletörődtem, mert tudtam, egy olyan ember kell nekem, aki akar engem.
És aztán ott volt a nagy szerelmem. :'( Elemi vonzódás, tudom hogy ő is érezte. De nem közelített felém. Nagy volt a korkülönbség, társcégeknél dolgoztunk és más nemzetiségűek is voltak. De mindig tudtam hogy ott több van, több lehetne. A mai napig sokszor eszembe jut.
De abból se lett semmi, így elfogadtam. Van ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!