Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem baromság az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem baromság az, ha valakit szeretek (szerelemből) akkor örülök, ha ő boldog akár egy másik lánnyal?

Figyelt kérdés
mert én k.rvára nem örülök neki, amikor együttlátom őket és rohadt szar érzés.
2010. máj. 2. 21:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is rohadt közhely, hogy örülsz, hogy MÁSSAL boldog. Ilyen nincs. Ha mással látod akit szeretsz, az szar érzés. Lemondani lehet róla, de ettől nem érzed magad jobban.
2010. máj. 2. 22:08
 12/19 anonim ***** válasza:
úú mi is csak kavartunk inkább (de azt egy fél évig és abban volt minden) aztán tényleg totál az egyik napról a másikra jött neki ez a lány.komolyan :w úristen...5 nap alatt megismerkedtek és összejöttek....meg tudnám ölni a csajt - ráadásul a csaj alattam jár 1el a suliban :/
2010. máj. 2. 22:24
 13/19 A kérdező kommentje:

akkor gondolom te átérzed azt amit én :(

rohadtul nem akartam beleszeretni. talán ha kicsit komolyabban veszem most nem lenne ez :/

2010. máj. 2. 22:38
 14/19 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

dettó....nekem is komolyabban kellett volna vennem.vis inkább neki is kimutatni h én komolyan gondolom :/

bár hozzám visszajött 3 hónap után,rögtön miután szakított azzal a lánnyal,és a legjobban az fájt,hogy nem értette h nekem mért okozott azzal fájdalmat h összejött egy másik lánnyal és mért szakítottam meg vele minden kapcsolatot :w

aztán persze fűztük még tovább a történetet,de megint nem én kerültem ki jól a történetből :/

2010. máj. 2. 22:59
 15/19 anonim ***** válasza:
*bocs a szóismétlésért :D
2010. máj. 2. 23:00
 16/19 anonim ***** válasza:

nem csak szerinted, én szerintem is baromság.

szerintem ezt a hülyeséget egy olyasvalaki találta ki, aki ilyen buta szólamok kitalálásával akart könnyíteni a lelkén, elég szánalmas módon.

ennyi erővel azt is mondhatnám: "akkor is ízlik a fagyi, ha más eszi meg".....soha nagyobb ökörséget

2010. máj. 2. 23:20
 17/19 A kérdező kommentje:
ááá én sajnos még örülnék is ha visszakönyörögné magát..mondjuk akkor tuti nem b.sznám el megint a dolgokat.de itt is az volt a baj, hogy ő viselkedett úgy, hogy elhittem, tényleg lehet valami komoly.de szopás az egész
2010. máj. 2. 23:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Inkább a felejtésre koncentrálj. Nem lehet olyan komoly, ha csak az elvesztése után tudod megbecsülni.
2010. máj. 3. 15:59
 19/19 A kérdező kommentje:
akkor is megtudtam becsülni amikor volt, csak nem megfelelően mutattam ki
2010. máj. 3. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!