Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egyáltalán?
Figyelt kérdés
Teljesen magam alatt vagyok..5 éve vagyok együtt a barátommal.Úgy érzem,hogy talán jobbat érdemlek.Ha elmegyünk buliba minden pasi folyton oda jön hozzám,mindenki dicsér még az ő haverjainak is csorog a nyála de ő 5év alatt soha nem mondta h csinos vagyok,soha nem mondta hogy szép ez vagy az rajtam ...semmit nem mond soha.De nem csak ez a baj.Az egyik barátja a multkor azt mondta ,hogy addig nem nyugszik amíg meg nem húz.Erre én elmondtam a barátomnak és én jöttem ki belőle rosszul.Ő szerinte biztos én nyomultam a haverjára.A multkor házibuliba a haverja be jött utánam a wcre és ott erőszakoskodott.Ezt is elmondtam neki sírva és nem hitte el.Sosem csaltam meg mert nem vagyok az a fajta lány.Akár hová megyünk sosem foglalkozik velem.Sosem mondja ,hogy szeret.Szinte már beszélgetni sem lehet vele.Csak a szex érdekli.Nekem viszont jól esne ha többet törődne vekem.De ha már valaki megszólít valahol akkor már azért képes jelenetet rendezni.Nem értem ,hogy ha másokra féltékeny akkor mért nem értékel jobban.Nagyon szeretethiányom van.Szeretnék énis boldog lenni.Sokat sírok ez miatt.Minden nap.Nem érzem ,hogy törődne velem.Nem akarja ,hogy külön menjünk,és én sem.De ő nem veszi észre ,hogy töntre teszi ezzel a kapcsolatunk.Én már nem tudok egy olyan kapcsolatban élni amiben nem vagyok boldog.Nem tudom mit tegyek.a haverjait töbe nézi mint engem.Én csak arra vágyom ,hogy megbecsüljenek.
2016. dec. 18. 20:45
1/8 anonim válasza:
A kérdésre válaszolok: nincsen.
2016. dec. 18. 20:58
2/8 anonim válasza:
Ezek után miért vagy vele még együtt?
2016. dec. 18. 21:00
3/8 anonim válasza:
Hát ja. Miért vagy vele már 5 éve?
2016. dec. 18. 21:06
4/8 anonim válasza:
Nincs értelme ennek, te is írtad, hogy úgy érzed, hogy többet érdemelsz és ez így is van!! Nyilván 5 év az 5 év, nehéz egy ilyen hosszú kapcsolatot megszakítani de neked több a boldogtalan perc mint a boldog. Az, hogy minden nap sírsz az nagyon nagyon rossz jel, egy kapcsolatban nem így kellene érezned magad mert ez nem épít téged, ez csak lehúz folyamatosan.
Szóval igen, ennél többet érdemelsz és nem, nincs érelme. A döntés viszont a te kezedben van.
2016. dec. 18. 21:14
5/8 anonim válasza:
Te tudod, mi az értelme, ha 5 éve vele vagy. Persze most úgy állítod be, hogy te vagy a szerencsétlen áldozat és ő mindenben mennyire gonosz, de mégis te vagy vele öt éve, nem mi.
2016. dec. 18. 21:16
6/8 anonim válasza:
Értelme az nincs, de úgy is kitartasz még egy darabig mellette mert egyszerre vagy érzelmes nő és hülye is.
2016. dec. 18. 22:36
7/8 anonim válasza:
Sosem értettem ezt. Mi a faszért vagy egy olyan kapcsolatban, amiben szenvedsz? Miért vagy ilyen passzív, szolgalelkű nyomorult? Miért nem adja magát számodra az az egyszerű megoldás, hogy "ez nekem minden szempontból rossz heylzet" --> "kilépek ebből a helyzetből"?
Ezt magyarázd meg előbb magadnak, aztán nekem is.
2016. dec. 20. 15:02
8/8 anonim válasza:
7:
A nőkben (nekik maguknak és más férfiaknak (aki nem a párjuk)) sajnos sokkal inkább megvan az, hogy még a nagyon elba szott kapcsolatokba is látnak reményt a megmentésre. Valamiért az él a fejükben, hogyha már annyi évet, időt, energiát, pénzt, érzelmet belefektettek, akkor nem akarják veszni hagyni.
Nyilván a férfiak között is van ilyen, csak sokkal kevesebb embernél és sokkal kevésbé.
Egészen sok ilyet látni, hogy egy gyönyörű csaj együtt van egy kívül-belül (és rossz értelemeben) átlagos sráccal, akivel már nem boldog, de mert együtt vannak mondjuk már 2-5 éve, ezért nem akarja a dolgot csak úgy elengedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!