Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit tennétek?
Amint becsukná maga után az ajtót, előhívnám a szekrényből a vadiúj barátnőmet, és jókat röhögnénk a szituáción.
Viccet félretéve a feltételeket figyelembe véve (mármint hogy szeretem őt) valószínűleg teljesen összeomlanék, aznap éjszaka nem is tudnék egyáltalán aludni. Másnap olyan lennék, mint a mosott szar, jól leb#szna a főnököm, hogy szedjem össze magam. Biztosan ez menne pár napig, mire tudatosulna bennem, hogy egyik napról a másikra vége, tényleg vége.
(velem megtörtént a fenti szitu)
Semmit, végignéztem ahogy összepakol és kisétál az ajtón. Anyjától megtudtam, hogy összejött mással. Egyből össze is költöztek.
Aztán 3-4 hónappal később (eddig semmi hírt nem halottam róla) csörgött hajlani 2kor a telefonom, az anyja hívott, hogy úgy megverte a lányát a párja (akiért elhagyott és akivel összeköltözött) hogy kórházba került, eltört az állkapcsa és 4 bordája.
Közöltem az anyukával, hogy sajnálom, de a pici lánya maximálisan megérdemli ami történt vele! Azóta se hallottam felőlük, nem is érdekel, hogy mi van velük. De azóta se volt senkim, ennek már 7 éve.
Utálok nem érteni dolgokat, szóval addig biztosan nem engedném semmit csinálni, amíg el nem magyarázza, hogy mivan.
Mondjuk nem csoda, hogy egy ilyen irracionális, irreális ötlet is egy lány fejéből pattant ki :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!