Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Este van a barátnődet nem éred el, de már elmúlt 9 óra. 10 után pedig betoppan és azt mondja neked, hogy a cuccaiért jött holnap elmegy a városból és nem is mond ezután semmit csak pakolja a holmiit. Ti mit tennétek? Mit mondanátok? Megakadályoznátok valahogy? Tegyük fel, hogy nagyon szeretitek egymást, szerelmes vagy és ő is beléd. Nem is érted, hogy mifolyik körülötted. Csak közli veled, hogy ennyi itt a vége és elmenne. Szóval?

2016. dec. 18. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
biztos kikötözném aztán adnák én neki olyan költözést,hogy több soha nem kéne neki.
2016. dec. 18. 17:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Amúgy lány vagyok és ez nem megtörtént esemény
2016. dec. 18. 17:09
 3/8 Heart of Darkness ***** válasza:
86%
Nehéz elképzelni ilyen szituációt, de nagy valószínűséggel pánikba esnék és elbőgném magam.
2016. dec. 18. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Bezárnám az ajtót, és azt mondanám, hogy addig sehova, amíg nem magyarázza el, hogy mi a f-sz ez az egész.
2016. dec. 18. 17:19
 5/8 A legrosszabb ***** válasza:

Amint becsukná maga után az ajtót, előhívnám a szekrényből a vadiúj barátnőmet, és jókat röhögnénk a szituáción.

Viccet félretéve a feltételeket figyelembe véve (mármint hogy szeretem őt) valószínűleg teljesen összeomlanék, aznap éjszaka nem is tudnék egyáltalán aludni. Másnap olyan lennék, mint a mosott szar, jól leb#szna a főnököm, hogy szedjem össze magam. Biztosan ez menne pár napig, mire tudatosulna bennem, hogy egyik napról a másikra vége, tényleg vége.

2016. dec. 18. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

(velem megtörtént a fenti szitu)

Semmit, végignéztem ahogy összepakol és kisétál az ajtón. Anyjától megtudtam, hogy összejött mással. Egyből össze is költöztek.

Aztán 3-4 hónappal később (eddig semmi hírt nem halottam róla) csörgött hajlani 2kor a telefonom, az anyja hívott, hogy úgy megverte a lányát a párja (akiért elhagyott és akivel összeköltözött) hogy kórházba került, eltört az állkapcsa és 4 bordája.

Közöltem az anyukával, hogy sajnálom, de a pici lánya maximálisan megérdemli ami történt vele! Azóta se hallottam felőlük, nem is érdekel, hogy mi van velük. De azóta se volt senkim, ennek már 7 éve.

2016. dec. 18. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezném tőle mosolyogva, hogy segíthetek-e pakolni.
2016. dec. 18. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Utálok nem érteni dolgokat, szóval addig biztosan nem engedném semmit csinálni, amíg el nem magyarázza, hogy mivan.

Mondjuk nem csoda, hogy egy ilyen irracionális, irreális ötlet is egy lány fejéből pattant ki :DDD

2016. dec. 18. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!