Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan írjak rá egy srácra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá egy srácra, aki nagyon tetszik?

Figyelt kérdés
Idén kezdtem az egyetemet és jár ide egy srác, aki nagyon tetszik, csak az a baj, hogy nagyon félénk vagyok és élőben képtelen vagyok odamenni hozz, mert félek hogy elutasít, de jelenleg még facebookon se vagyok képes írni neki, pedig nagyon szeretnék, csak nem tudom hogy mit írjak, mert addig oké, hogy szia, de utána kéne valami, amiről beszélgethetnénk. Tudom hogy ez egyszerű lenne, de sokat bántottak már és mindig azt hiszem hogy mindenki utál, ezért nagyon félek, ugyanakkor szenvedek, hogy nem tudok vele beszélni. Tudom hogy ez így hülyén hangzik, de akinek van valami jó ötlete azt szívesen fogadom.
2016. dec. 18. 16:01
 1/10 RRR ***** válasza:
valami tanulással kapcsolatos kérdéssel keresd meg
2016. dec. 18. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Pont úgy, ahogy tőle várnád.
2016. dec. 18. 16:03
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

21. századi krónikus nő probléma:

Ül bent a sarokban a nő, könnyei kb. már csorognak, majszolja a csokit és szürcsöli a bort, összegyűrt zsepik a földön, agonizál, de az Istenért sem kezdeményezne...:D

2016. dec. 18. 16:10
 4/10 anonim ***** válasza:

,,Szia. Tudnál abba segíteni, hogy a matek füzetedet odaadod, mert hiányoztam az utolsó órákon."

Aztán amikor odaadja, akkor meg beszélgethetsz vele. De nehogy azt kérd, hogy fotózza le neked, mert abból nem lesz semmi.

Vagy valamit nem értettél, és megkérdezed...

2016. dec. 18. 16:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Tanulással kapcsolatos dologra én is gondoltam, csak más karon vagyunk, így nincs közös óránk.
2016. dec. 18. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán megkérdezheted, hogy hogy van. Ez alap kèrdés ès legalább látja, hogy érdeklődsz felé. Nyilván ha belemegy a beszélgetésbe, akkor ha látjátok egymást az egyetemen személyesen is kell majd vele beszèlned, bármennyire vagy félénk.
2016. dec. 18. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:

4-es vagyok; folytatva

- mikor van névnapja (hopp, "pont láttam a naptárban, hogy Tamás nap van"...)

- Kívánj neki buék-et, és kérdezd meg tőle, hogy mit csinál a szünetben.

Ui:Biztos nincs barátnője amúgy?

2016. dec. 18. 20:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogy van-e neki, ezért nem akarok beégni XD
2016. dec. 18. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Pedig a sima szia is jó ;) lehet, hogy a srác innen már tovább is tudja vinni a beszélgetést. Vagy karácsonykor dec 31. az adott alkalomnak megfelelő kellemes ünnepeket kívánsz stb. Vagy tanárral/tanulással kapcsolatos dologgal írj rá. Aztán, ha már elkezdődik a beszélgetés onnan már megy szépen tovább, főleg, ha a srác is kreatív, sőt ki tudja lehet ő is érsz irántad valamit.

19/f

2016. dec. 19. 06:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Már elnézést, látom sokan el se olvassák, amit a válaszoló ír, egy tök vadidegen fazonba zúgott bele, aki az is lehet, hogy szabadidejében sintérként dolgozik valahol, és nőgyűlölő -na jó, nyilván most karikírozok, de mi a fene van itt??- a kérdező semmit nem tud róla, csak, hogy hogyan néz ki! Ennyi, ezek után már azzal jöttök, hogy lehet, hogy srác is érez valamit? Szerintem azt se tudja, hogy a lány a világon van, főleg hogy nem is ugyanarra a szakra járnak...

Ha a véleményem érdekel kérdező, így szerintem sehogy, ebből jól nem jöhetsz ki legfeljebb elkönyvel egy ribinek.

Tudom lel leszek pontozva, mert a nők utálják az ilyet, de én például bámulatosan tudtam gyűlölni, ha egy lány mindenféle ok nélkül "barátkozni" odajött hozzám, volt olyan, hogy épp az a lány próbálkozott be nálam, akit már kinéztem magamnak, elhiheted mekkora csalódás volt, hogy megtudtam, hogy egy ilyen magát fölkínálgató ribizli. Figyelj, férfi logika, ha egy nő próbálkozik nálad, azt jól meg lehet egyszer-kétzer csinálni, de mi sosem felejtjük el, hogy bármikor próbálkozhatsz ugyanígy másnál is. A k..vaság szagát minden férfi megérzi, ha ezt megérzi rajtad, hát nem lennék a helyedben.

2016. dec. 19. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!