Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet egy olyan srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy olyan srácnak komoly kapcsolata akit sok rossz ért?

Figyelt kérdés
Sok csalódás, rossz gyerekkor, sok bántás, ezért bizalmatlan, nehezen mutatja ki az érzéseit, olykor nagyon nehéz vele mert érzékeny, de egyébként intelligens.
2016. dec. 18. 08:17
 1/3 A kérdező kommentje:
Olyan értelemben, hogy ezt elfogadná-e egy lány..
2016. dec. 18. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Valakinek bejön, valakinek nem.
2016. dec. 18. 08:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, de arra vigyázz, hogy ne vetítsd le ezeket a lányra.

Pl. ha párkapcsolatban volt a sok csalódás, akkor hasonló szituban add meg az esélyt a leányzónak, még ha nehéz is, különben nagyon sok lesz a konfliktus.

Mondok saját példát: párom nem vesz virágot, sőt, semmilyen ajándékot (születésnap, karácsony, random meglepi, semmi), mert egyszer volt, hogy nagyon sok rákészülés után ünnepnapon dobta ki a barátnője. És azóta eltel 10+ év, de egyszerűen soha többet senkinek nem teszi meg ugyanezt.

Én hiába vagyok nagyon odaadó, hiába imádom a legkisebb apróságokért is, nekem akkor sem "jár" ez. És ez pl. hatalmas konfliktusforrás köztünk, mert nem adtam rá okot, hogy ennyire lesz.rjon.

(Helyettesítsd be a dolgot bármivel, ami neked mély törést okozott, csak példának szántam.)

Szóval a lényeg, hogy próbálj nyitott maradni, az "olykor nehéz" résszel nincs gond, de ha _mindig_ nehéz, azt kevesen tolerálják.

2016. dec. 18. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!