Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy olyan srácnak komoly kapcsolata akit sok rossz ért?
Lehet, de arra vigyázz, hogy ne vetítsd le ezeket a lányra.
Pl. ha párkapcsolatban volt a sok csalódás, akkor hasonló szituban add meg az esélyt a leányzónak, még ha nehéz is, különben nagyon sok lesz a konfliktus.
Mondok saját példát: párom nem vesz virágot, sőt, semmilyen ajándékot (születésnap, karácsony, random meglepi, semmi), mert egyszer volt, hogy nagyon sok rákészülés után ünnepnapon dobta ki a barátnője. És azóta eltel 10+ év, de egyszerűen soha többet senkinek nem teszi meg ugyanezt.
Én hiába vagyok nagyon odaadó, hiába imádom a legkisebb apróságokért is, nekem akkor sem "jár" ez. És ez pl. hatalmas konfliktusforrás köztünk, mert nem adtam rá okot, hogy ennyire lesz.rjon.
(Helyettesítsd be a dolgot bármivel, ami neked mély törést okozott, csak példának szántam.)
Szóval a lényeg, hogy próbálj nyitott maradni, az "olykor nehéz" résszel nincs gond, de ha _mindig_ nehéz, azt kevesen tolerálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!