Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit éreztek szex közben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit éreztek szex közben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 17:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
Elég furcsa a párod...miért kérdezi meg ezt mindig? Nem bízik meg benned, és azt hiszi, hogy megjátszod magad előtte, azt hogy jó neked? Vagy pont azért mert nem mutatod ki eléggé hogy jó? Szerintem kérdezz rá, hogy miért kérdezi meg újra és újra! Gondolom válaszoltál rá, akárhányszor megkérdezi, más választ úgy sem fog hallani! Mondd azt neki, hogy ugyan azt érezted mint ő, hogy nagyon jó volt. Nincs más ötletem! Sok sikert.
2010. máj. 4. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Semmit.
2010. máj. 4. 18:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Azt mondja szeretné tudni hogy én mit érzek olyankor. Amúgy lehet abban valami hogy nem mutatom ki eléggé, de ennek meg van az oka, amit ő nagyon jó tud. :\

Ezentúl se fog konkrétabb választ kapni mint eddig :)

2010. máj. 4. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!