Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit éreztek szex közben?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 17:38
1/13 anonim válasza:
nem tom elmagyarázni mit érzek olyankor de nagyon jó és bárcsak minden nap érezhetném :(
2/13 anonim válasza:
Hát ezt az érzést semmihez nem lehet összevetni. Talán még a baszáshoz hasonlít leginkább.
4/13 anonim válasza:
Semmit,mert kicsi a pasim kukaca...:S
5/13 anonim válasza:
Azt, hogy az uram rajtam van, nagyon nehéz,büdös, nyom. De mit akar?
6/13 anonim válasza:
hát jóóóóóóóóóóóót, de amugy egy kukit :D
7/13 A kérdező kommentje:
Volt már benne részem szóval nem azért kérdezem mert nem tudom hanem mert a párom minden együttlét után megkérdezi hogy: na milyen volt? mit éreztél?
Én meg nem tudok rá válaszolni. Reméltem hogy valaki szavakba tudja ezt önteni...
2010. máj. 3. 12:00
8/13 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet szavakba önteni. Mert erre az érzésre egy külön szót kéne kitalálni.
Viszont ha minden lány/nő őszinte magához és másokhoz akkor bevallhatjuk sajnos nem vagyunk olyanok mint a pasik, hogy minden aktust élvezünk.
Az élvezethez fontos hogy te is akard és minden szégyen nélkül oda tedd magad.
10/13 anonim válasza:
Mond azt:Köszi nagyon jó volt, már hiányzott nagyon
(én ezt szoktam, és bejött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!