Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vettem csak észre, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vettem csak észre, hogy a nők már nem olyanok amilyennek lenniük kell? Főleg a fiatal nők. Szinte árulják magukat és pénzes fiúkkal jönnek össze. Vagy olyanokkal akik jól játsszák h pénzesek.

Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 00:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Amilyennek lenniük kell? Nincs leszopkodva a kis kukid? :(((

Régen a szülők adták egymáshoz a pénzes kölyköket, meg a te teheneid az én földemért. Eddig hol tetszett élni?

2016. dec. 15. 00:37
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nincs így ..legalábbis én nem vagyok ilyen és a környezetemben élő nők se ilyenek. Én pl nem is vártam és várom el a férfiaktól hogy bármit fizessenek nekem
2016. dec. 15. 00:39
 3/16 anonim ***** válasza:
39%

Igazából ez nőktől is függ.

A nagyon fiataloknál messze nem elsődleges a pénz, a legfontosabb a szociális kalibráltság (népszerűség, nagy baráti kör, magabiztosság, lazaság, otthonosan mozog társaságban az illető.) Persze aki nem ilyen, hanem félénkebb, visszahúzódóbb, annak esélye sincs.

Inkább 25 fölött van több olyan nő (de persze nem mind) amilyet te írsz, de igazából itt teljesen más szempont szerint keresnek párt a nők, mert itt nem a valódi szerelem, vonzalom a cél, hanem egy valaki, aki furikázza ide oda, elviszi utazgatni, majd biztosítja a nagy lakást, megcsinálja a gyerekit stb.

2016. dec. 15. 00:48
 4/16 anonim ***** válasza:

Ezt valamennyire en is latom. Csak nem oreg uriemberekkel, hanem korunkbeliekkel. Altalaban itt is a szulok a gazdagok.

Ez amugy arra jo nekik, hogy minden masodik nap elmehessenek tobb ezer forintert sutizni/szinhazba stb. Nyaranta a csalad nyaralojaba. Hogy villoghassanak vele instan meg facen...

En multkor egy szinte kozmunkas fiuval akartam osszejonni, aztan meg nekem kellett konyorogni, hogy legyen valami. De vegul offolt :')

Pedig en nem a penzre mentem...

2016. dec. 15. 07:14
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

Ilyenkor szoktam elcsodálkozni, hogy egyesek miért írják azt, hogy "nők", mikor ők nem minden nőre gondolnak, csak a kívül fullos, belül üres cuncikákra, akiknek tényleg egyetlen "értékük", hogy luk van rajtuk, és nem nehéz bejutni oda, ha van nálad elég a belépőre?!

Talán nem az ilyen "instamodell" ribizlik után kéne ácsingózni, és akkor nem esnétek állandóan po.fára.

2016. dec. 15. 07:36
 6/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: akkor mondd már meg hol vannak az értelmes csajok??? HOL?
2016. dec. 15. 07:40
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Mindenhol ott vannak, csak észre kell venni.
2016. dec. 15. 07:46
 8/16 A kérdező kommentje:

Hu hát nagyon jó válasz. Nézd, én próbálkoztam már melós csajokkal, egyetemistákkal, gazdagokkal, szegényekkel. Mindegyik a pénzre megy.

Biztos azért veszem észre nagyon mert eléggé szar körülmények között élek most ezért offol minden csaj.

2016. dec. 15. 07:49
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

Nekem meg azt áruld már el, hogy HOL vannak azok a nők, akiknek 99,999%-uk pénzéhes. Egy ilyet ismerek, ő 40 fölött van.

Amúgy a pénzéhesség szerintem se jó tulajdonság, de most komolyan te akarod meg mondani, hogy milyennek "kell" lennünk? :D Aztán mire fel? :DDD

2016. dec. 15. 08:43
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy gondolom SOHA életedben nem láttál még olyat, hogy pl egy csóró koleszos egyetemistának csaja legyen. Ja, ilyen még nem fordult elő a történelem során.

Jaaaa, hogy ő lehet, hogy nem a fullos plázacicáknál próbálkozik?

2016. dec. 15. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!