Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is rendkívül sértőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is rendkívül sértőnek tartja, amikor valaki azt mondja, hogy minden nőnek csak a pénz kell?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok, könyvelőként mérföldekkel több pénzt keresek, mint a párom eladóként. Őt ez nem zavarja és engem sem. Attól viszont idegrohamot tudnék kapni, amikor valaki beszól, hogy minden nőnek csak a pénz kell. Rettentően bosszant, mert soha életemben nem voltam együtt férfival pénz miatt és nem is lennék! Alapjáraton egy nyugodt ember vagyok, de ha valakitől ezt hallom, neki tudnék menni az illetőnek. Ami a legrosszabb, hogy mindez a sok pénzéhes, dolgozni lusta nő miatt van. Az ilyen nők nem szégyellik magukat? Mást is rettentően zavar ez az általánosítás vagy csak nekem kellene nyugtatót szednem? :)

2016. dec. 14. 23:09
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Igyekszem... :)
2016. dec. 15. 01:40
 32/35 anonim ***** válasza:

"Volt olyan, hogy egyszerre két helyen dolgoztam, hogy ki tudjam fizetni a mérlegképes könyvelő tanfolyam részletét, közben ne haljak éhen és fedél is legyen a fejem felett."

Akkor ha jól értem, te is jobban éreznéd(ted) magad egy olyan pali mellett, aki nem eladóként dolgozik...

Miért is vagy ideges?

2016. dec. 15. 08:24
 33/35 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem szomorkodna ő sem, ha jönne most valaki akivel csak azon kellene agyalni, hogy hova menjenek naralni, így karácsonykor is. Lenne egy férfi ikerpár ahol az egyik szegény a másik gazdag, gyanítom nem a szegény mellett mártírkodna, ha választani lehetne a kettőből. Kinézetre ugyan olyanok, csak az egyiknél könnyebb az élet valamivel. Nem a háztörlesztő miatt kell szombatonként is felkelni, hanem a kirándulás stb. miatt. A pénz egy vonzó dolog, persze nem mindenkinek, mert amint látjuk vannak hajléktalanokat jócskán és van amelyik nem is akar többet, mint az utca.
2016. dec. 15. 09:15
 34/35 anonim ***** válasza:
62%

" Lenne egy férfi ikerpár ahol az egyik szegény a másik gazdag, gyanítom nem a szegény mellett mártírkodna, ha választani lehetne a kettőből. "

Mint ahogy a pasik sem. Nem kell a másikra mutogatni.

Amióta világ a világ, a férfiak közül is sokan szeretnek gazdag, jó kapcsolatokkal rendelkező családba beházasodni.

2016. dec. 15. 11:19
 35/35 anonim ***** válasza:
Nem a férfiakra jellemző ez. Sőt többnyire zavarja a férfiakat az, ha a nő többet keres vagy több pénze van. Erről naponta lehet itt is kérdéseket olvasni, hogy problémát generál a kapcsolatban az, hogy a nő többet visz haza mint a férfi. Ugye a tradícionális megszokott dolog az az, hogy a férfi az aki anyagilag fenntartja a családot és sok olyan van, hogy ez megváltozik és vannak férfiak akiknek ez nem tetszik.
2016. dec. 15. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!