Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is rendkívül sértőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is rendkívül sértőnek tartja, amikor valaki azt mondja, hogy minden nőnek csak a pénz kell?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok, könyvelőként mérföldekkel több pénzt keresek, mint a párom eladóként. Őt ez nem zavarja és engem sem. Attól viszont idegrohamot tudnék kapni, amikor valaki beszól, hogy minden nőnek csak a pénz kell. Rettentően bosszant, mert soha életemben nem voltam együtt férfival pénz miatt és nem is lennék! Alapjáraton egy nyugodt ember vagyok, de ha valakitől ezt hallom, neki tudnék menni az illetőnek. Ami a legrosszabb, hogy mindez a sok pénzéhes, dolgozni lusta nő miatt van. Az ilyen nők nem szégyellik magukat? Mást is rettentően zavar ez az általánosítás vagy csak nekem kellene nyugtatót szednem? :)

2016. dec. 14. 23:09
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem akarok gonosz lenni, de azért egy kicsit megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül. :) Igazatok van, sajnos a férfiak is kapnak bőven az általánosításokból.
2016. dec. 15. 00:17
 12/35 anonim ***** válasza:
0%
Persze hogy sértő, mert az igazság fáj.
2016. dec. 15. 00:21
 13/35 A kérdező kommentje:
Na, elmúlt éjfél, megjöttek az agyhalott zombik. :)
2016. dec. 15. 00:24
 14/35 anonim ***** válasza:
62%

Csak váltják a nappalos agyhalot zombikat... Nincs új a nap - és a hold - alatt...

2016. dec. 15. 00:28
 15/35 anonim ***** válasza:
38%
Nem értem mit kell ezen sértődgetni. Én sem sértődök meg azon, hogy sok nő ócsárolja a férfiakat ilyen olyan dolgok miatt. Én elhiszem, hogy nem minden nő a pénz alapján választ, sőt tudom is. Tudom azt is, hogy nem minden férfi prostizik vagy csalja a nőjét. De azt is tudom, hogy 10-ből úgy körülbelül 8 könnyebben tartja oda a p.náját ahol pénzt is lát. Ezek után nincs mit csodálkozni. Pénz kérdése egyébként is kényes dolog. Meg merem kocskáztatni, hogy van az a pénzmennyiség amivel a 8-on kívüli két nőt vagy legalább még egyet meg lehetne billegtetni az erkölcseiben, elveiben.
2016. dec. 15. 00:29
 16/35 anonim ***** válasza:
63%
Engem is zavar, soha nem voltam pasival pénzért, de nem éri meg kiakadni. Általánosítások mindig is voltak és lesznek. Szívesen adok nyugtatót, ezen a weboldalon amúgy is alap, mert minden második ember olyan sötét, hogy visítani tudnék. :D
2016. dec. 15. 00:34
 17/35 anonim ***** válasza:
10%

Bezzeg Te, elhoztad a fényt... Uzsonna a Dávid fiának!

2016. dec. 15. 00:37
 18/35 anonim ***** válasza:
71%

"Meg merem kocskáztatni, hogy van az a pénzmennyiség amivel a 8-on kívüli két nőt vagy legalább még egyet meg lehetne billegtetni az erkölcseiben, elveiben."

Meg merem kockáztatni, hogy a férfiak kevesebbért odaadnák magukat akár nőknek, akár férfiaknak, csak nincs rájuk kereslet.

2016. dec. 15. 00:38
 19/35 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha ilyet hallok mert én tudom magamról, hogy ez rám nem igaz.. aki ismer az tudja és nekem ez számít.
2016. dec. 15. 00:41
 20/35 A kérdező kommentje:
Nyilván túlzás ezen kiakadni, sajnos velem így "nehéz napok" előtt előfordul. :) Köszi a virtuális nyugtatót. :)
2016. dec. 15. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!