Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja el?
Figyelt kérdés
Sziasztok, mit gondoltok miért nem mond el ilyen dolgokat? Ti hogyan reagálnátok?
Ma a párom anyukájától kellet megtudnom, hogy karácsonykor mennek ki külföldre a párom tesójához.
Párom azt mondta, el akarta mondani, de úgy volt vele hogy egyenlőre felesleges mert úgy sem biztos... Anyukája szerint meg biztos hogy mennek...
Múltkor mentek 3-an wellnessezni. A párom, tesója és az anyukája... Ezt is az utolsó pillanatban tudtam meg. Egy nappal előtte, hogy mennek 2-3 napra.
Néha mikor munkalehetőséget kap azt sem mondja el...
Szerintetek ez normális?
Én mindent elmondok, nagyon ritkán fordul elő, hogy haverokkal elmegyek párórára amiről neki nem szoktam szólni. De tényleg csak ennyi...
2016. dec. 14. 20:24
11/11 A kérdező kommentje:
de folyton veszekedik velem
2016. dec. 14. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!