Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó egy párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy valakivel összekössem az életemet, vele tervezzek jövőt, kompromisszum kössek. Túl önző vagyok ehhez, hedonista. Miért osszak meg bármit is? A monogámiában nem hiszek, szerintem elavult dolog. Miért egy emberel legyek ha 7 milliárd van a Földön?

Mi a jó ebben?

2016. dec. 13. 15:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nagyjából ugyanazt érzem én is amit a kérdező leírt, azzal a különbséggel, hogx nekem eddig még nem volt tartósabb kapcsolatom. Csak prostikkal voltam eddig, tudom elég ciki, de ez van. A szüzességemet is prostival veszítettem el. Nem is vágyom komolyabb kapcsoaltra, meg az adottságaim sincsenek meg hozzá úgy érzem. Ronda is vagyok meg kövér is. Ingyen tuti nem kellenék egy nőnek se, de meg is értem és nem is várom el, hogy ingyen hozzámnyúljanak.
2016. dec. 13. 16:24
 12/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, ízlések és pofonok. Nekem az egyenlő a rémálommal, amiket te írtál, inkább ölném meg magam... :D De hálistennek neked nem kötelező monogám kapcsolatban lenned, nekem meg nem kötelező swingerezni meg a saját pénzemen ülni.

Amíg nem ártasz senkinek, addig mi a gond? Légy boldog úgy, ahogy neked tetszik. Ha megszólnak, akkor ne érdekeljen.

Írhatnék dolgokat, amiket én imádok a kapcsolatomban, de te nem értenéd meg, és ezt nem leszólásból írom... én se tudom felfogni, hogy valaki hogy láthatja ezt rossznak. De nem is kell ugyanúgy gondolkoznia mindenkinek.

2016. dec. 13. 16:56
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
Racionális választ vársz egy alapvetően érzelmi kérdésre...
2016. dec. 13. 17:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Azért mert számomra minden racionális és nem az érzelmek befolyásolnak.
2016. dec. 13. 17:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Én mindig is úgy voltam vele, hogy főleg már mostanában, nem tudnám elképzelni az életem egy olyan valaki nélkül aki viszont szeret engem.

A kérdésedből úgy látom, hogy te egyáltalán nem is akarsz tartósan senkit magad mellé. Ami nem elítélendő, te így gondolod és kész. Ha így érzed jól magad, akkor semmi gond nincs ezzel.

"Miért egy emberrel legyek, ha 7 milliárd van a Földön?"

Lehet, hogy még nem találkoztál olyan emberrel, akivel tényleg 100%-ban össze tudsz hangolódni, mintha kiegészítene, én azért azt mondanám, hogy ne zárkózz el teljesen a dologtól. De nyilván a te döntésed.

25F

2016. dec. 13. 17:52
 16/21 A kérdező kommentje:
össze tudok hangolódni mással de miért zárjam ki a többi embert emiatt?
2016. dec. 13. 17:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy kizárni? Ezt most nem értem. Attól még társaloghatsz, ismerkedhetsz másokkal is, baráti társaságot alakíthatsz ki stb.
2016. dec. 13. 21:11
 18/21 anonim ***** válasza:
Lemerem fogadni hogy neked nincs testvered. Egesz eletedbe megadtak neked mindent a szuleid ezert bansz ugy az emberekkel mint a targyakkal. Mi az hogy minek egy ha lehet tobb is? En szemely szerint annak is orulok ha egy ember oszinten szeret engem mert az is ritka. Elvagy szallva magadtol.
2016. dec. 14. 00:13
 19/21 anonim ***** válasza:

Azért na :D Én egyke vagyok, és eléggé ki volt nyalva a fenekem gyerekkoromban, de attól nem lesz olyan mentalitású az ember, mint a kérdező.

2016. dec. 14. 00:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem kell, miért kéne?
2016. dec. 14. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!