Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó egy párkapcsolatban?
Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy valakivel összekössem az életemet, vele tervezzek jövőt, kompromisszum kössek. Túl önző vagyok ehhez, hedonista. Miért osszak meg bármit is? A monogámiában nem hiszek, szerintem elavult dolog. Miért egy emberel legyek ha 7 milliárd van a Földön?
Mi a jó ebben?
Kérdező, ízlések és pofonok. Nekem az egyenlő a rémálommal, amiket te írtál, inkább ölném meg magam... :D De hálistennek neked nem kötelező monogám kapcsolatban lenned, nekem meg nem kötelező swingerezni meg a saját pénzemen ülni.
Amíg nem ártasz senkinek, addig mi a gond? Légy boldog úgy, ahogy neked tetszik. Ha megszólnak, akkor ne érdekeljen.
Írhatnék dolgokat, amiket én imádok a kapcsolatomban, de te nem értenéd meg, és ezt nem leszólásból írom... én se tudom felfogni, hogy valaki hogy láthatja ezt rossznak. De nem is kell ugyanúgy gondolkoznia mindenkinek.
Én mindig is úgy voltam vele, hogy főleg már mostanában, nem tudnám elképzelni az életem egy olyan valaki nélkül aki viszont szeret engem.
A kérdésedből úgy látom, hogy te egyáltalán nem is akarsz tartósan senkit magad mellé. Ami nem elítélendő, te így gondolod és kész. Ha így érzed jól magad, akkor semmi gond nincs ezzel.
"Miért egy emberrel legyek, ha 7 milliárd van a Földön?"
Lehet, hogy még nem találkoztál olyan emberrel, akivel tényleg 100%-ban össze tudsz hangolódni, mintha kiegészítene, én azért azt mondanám, hogy ne zárkózz el teljesen a dologtól. De nyilván a te döntésed.
25F
Azért na :D Én egyke vagyok, és eléggé ki volt nyalva a fenekem gyerekkoromban, de attól nem lesz olyan mentalitású az ember, mint a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!