Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti "engedtetek" már el valakit, csak azért, mert azt gondoltátok Nélkületek jobb lenne/lesz neki?
Igen.
Tudtam hogy neki jobb így, ezért bármennyire szerettem muszáj volt. És most utólag nézve sokkal jobb így :)
Igen, de a mai napig bánom, hiába volt már több, mint 5 éve, utána több más, de nem éreztem senkinél azt amit nála.
25N
Ez milyen felfogás, nem is értem. Ha viszonzott akkor miért menne el? Ha nem viszonzott akkor megy, egyértelmű.
Nekem már ez túl sok O:
Én is hülyeségnek tartom,ha valaki ezt csinálja. De önzetlen hülyeség,ami jó.
De sose szabad a másik helyett gondolkodni.
Ennek ellenére igen.
Nem voltunk együtt,de el tudtam volna vele képzelni. Nagyon is. Rengeteget beszéltünk és már szerelmet vallott,egyszer találkoztunk és akkor se igazán...
De messze lakott és nem akartam elvenni így az idejét,inkább hagytam,hogy találhasson mást.
Direkt nem beszéltem vele többet...bár emészt,hogy egy bocsánatkérést még jó lett volna,de nem akarom,hogy ha sikerült felejtenie,akkor felszakadjon.
Igen.
Házasságot, gyereket terveztünk. Rájöttem, hogy hosszú távon jem illünk össze, hiába ugyan az a cél.
Meg is utált rendesen. Nem áll szóba velem azóta. Remélem jobb lesz neki idővel és megtalálja azt a nőt, akit megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!