Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves srác és 16 éves lány túlzás volna?
Mennyi válaszoló tutira tudja, hogy már pedig nem.
Tudnám, honnan veszik, hogy két ember hogyan van egymással. Én is 26 voltam, a lány 16 és évtizedek óta jól meg vagyunk.
Kérdező, ezt, csak is ti ketten látjátok, tudjátok. Mások véleményére hallgattok, másoknak akartok megfelelni, csak elcseszitek az életeteket.
14-es
Igazad van, akik egy korosztály, látni, hogy egy szinten vannak. Bírják is egymással 2-3 évet. Mert ugyebár, egy szinten vannak.
Az, hogy te, hogyan látod az életet, az a te egyedi nézőpontod, gyártasz hozzá egy elméletet, ami szerinted, mindenkire rá húzható. Ezzel, nem vitatkozok, szíved joga, hogy úgy érezd, csak is neked lehet igazad.
Valószínű, igazad lehet, szellemileg nulla voltam, talán ezért is bíztak rám, több száz ember életét, sok százmilliós értéket, mert kettőig nem tudtam elszámolni.
Na persze lényegtelen, számomra, ki mit gondol, mond rólam. A lényeg, több mint 30 év után is nagy szeretet van közöttünk. A többi, nem igazán érdekel, miszerint, ilyen nem lehet.
"Valószínű, igazad lehet, szellemileg nulla voltam, talán ezért is bíztak rám, több száz ember életét, sok százmilliós értéket, mert kettőig nem tudtam elszámolni.
"
Már bocs, de kit érdekel hogy milyen értékeket bíztak rád? Attól még lehetsz agyilag defektes. Márpedig aki felnőtt férfiként egy gyerekkel kezd ki, az defektes valahol. Mondhatsz te mást, ha a tetteid mást mutatnak. Attól még lehetsz a munkádban sikeres, végezheted jól a munkádat, nincs összefüggés a kettő között.
Értem:) Neked gyerek, nekem meg nő. Ki honnan nézi.
Defekt meg mindenkinél van, ez megint csak nézőpont kérdése:) Alkesz is azt mondja, aki nem iszik az defektes.
A kábszeres is így van vele, a sok defektes, nem tudja mi a jó.
Mondjuk, elsőre, nézd meg, mit is jelent a pedofil.
Igen, én a 16 évesre nőként tekintettem úgy is bántam vele.
Mennyivel lett volna jobb egy 25 éves mellém, akire mint egy szerencsétlenségre tudok tekinteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!