Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves srác és 16 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves srác és 16 éves lány túlzás volna?

Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 18:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
7-es válaszolónak üzenem: Ott sincs minden rendben a hapsival, ha 28 éves korba egy 16 évessel jön össze. Elhiszem hogy a fiatal csajnak ez imponál, de a pasival valami gond van, hogy még gyereknél próbálkozik. Most biztos azt fogod írni erre, hogy ez nem igaz, mert ha két fél szerelmes akkor nem számít a kor..igen nem számít ha mind a ketten felnőttek és azonos életszakaszban vannak. De egy 16-28 éves nagyon nincs egy életszakaszban. Megvizsgálnám, hogy egy 28 éves felnőtt férfi mit is akarhat egy 16 éves kislánytól...
2016. dec. 13. 07:18
 12/21 anonim ***** válasza:

Mennyi válaszoló tutira tudja, hogy már pedig nem.

Tudnám, honnan veszik, hogy két ember hogyan van egymással. Én is 26 voltam, a lány 16 és évtizedek óta jól meg vagyunk.

Kérdező, ezt, csak is ti ketten látjátok, tudjátok. Mások véleményére hallgattok, másoknak akartok megfelelni, csak elcseszitek az életeteket.

2016. dec. 13. 07:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó: te persze hogy azt írod hogy nem így van, mivel te is abban a szituációban vagy, hogy gyerekkel kezdtél. Sose fogod beismerni, hogy ez így nincs rendjén, ezt tudom jól. De kérdezem: mi vitt rá, hogy 26 éves korodra egy gyerekben találd meg a társad? Valami nem stimmel akkor veled. Gondolom a korodbelieket nem tudtad megfogni, mert azok egyből levágták hogy valami félresikerült nálad. Egy fiatal lány meg még nem látja ezeket a dolgokat, tapasztalatlan.
2016. dec. 13. 08:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Annyival még kiegészíteném, hogy látom nem értetted meg amit írtam. Hogy honnan veszem, hogy két ember hogyan viszonyul egymáshoz? Hát onnan képzeld, hogy az egyik gyerek a másik meg felnőtt ember. Nem azt mondom, hogy nem lehet ekkora korkülönbség két fél között. Azt mondom, hogy ennyi idősen ez nem normális. 30-40 felállással nincs semmi baj, mivel ott már mind a két fél felnőtt. De aki 26-30 éves létére kikezd egy 16 évessel és őt tudja elképzelni a párjának, ott súlyos gondok vannak a férfinál: vagy leragadt a gimis korszakában agyilag és még mindig anyucival él, vagy nem tud a felnőtt nők között párt találni mert nekik mások már az igényeik, vagy hasonló dolgok. Gondolom érted. Az ilyen férfiak azért a 16 évesekhez vonzódnak, mert velük vannak agyilag egy szinten. Egy normális felnőtt férfi nem kezdene gimis lánnyal, mert nem az ő szinte és ezt tudja is. Te akkor anno 26 évesen persze hogy a 16 éves lányban találtad meg a párod, mert gondolom agyilag is olyan szinten voltál. Aki szellemileg is olyan szinten van, mint ahány éves, annak eszébe sem jut más kategóriában keresgélnie.
2016. dec. 13. 08:22
 15/21 anonim ***** válasza:

14-es

Igazad van, akik egy korosztály, látni, hogy egy szinten vannak. Bírják is egymással 2-3 évet. Mert ugyebár, egy szinten vannak.

Az, hogy te, hogyan látod az életet, az a te egyedi nézőpontod, gyártasz hozzá egy elméletet, ami szerinted, mindenkire rá húzható. Ezzel, nem vitatkozok, szíved joga, hogy úgy érezd, csak is neked lehet igazad.

Valószínű, igazad lehet, szellemileg nulla voltam, talán ezért is bíztak rám, több száz ember életét, sok százmilliós értéket, mert kettőig nem tudtam elszámolni.

Na persze lényegtelen, számomra, ki mit gondol, mond rólam. A lényeg, több mint 30 év után is nagy szeretet van közöttünk. A többi, nem igazán érdekel, miszerint, ilyen nem lehet.

2016. dec. 13. 08:38
 16/21 anonim ***** válasza:

"Valószínű, igazad lehet, szellemileg nulla voltam, talán ezért is bíztak rám, több száz ember életét, sok százmilliós értéket, mert kettőig nem tudtam elszámolni.

"

Már bocs, de kit érdekel hogy milyen értékeket bíztak rád? Attól még lehetsz agyilag defektes. Márpedig aki felnőtt férfiként egy gyerekkel kezd ki, az defektes valahol. Mondhatsz te mást, ha a tetteid mást mutatnak. Attól még lehetsz a munkádban sikeres, végezheted jól a munkádat, nincs összefüggés a kettő között.

2016. dec. 13. 10:09
 17/21 anonim ***** válasza:

Értem:) Neked gyerek, nekem meg nő. Ki honnan nézi.

Defekt meg mindenkinél van, ez megint csak nézőpont kérdése:) Alkesz is azt mondja, aki nem iszik az defektes.

A kábszeres is így van vele, a sok defektes, nem tudja mi a jó.

2016. dec. 13. 10:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Látod pont most mondtad ki: 16 éves lány neked nő. Akkor ott tényleg gondok vannak.
2016. dec. 13. 10:58
 19/21 anonim ***** válasza:
A pedofil se gondolja magát betegnek mégis az... remélem érted.
2016. dec. 13. 11:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk, elsőre, nézd meg, mit is jelent a pedofil.

Igen, én a 16 évesre nőként tekintettem úgy is bántam vele.

Mennyivel lett volna jobb egy 25 éves mellém, akire mint egy szerencsétlenségre tudok tekinteni?

2016. dec. 13. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!