Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek max mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek max mekkora korkülönbséggel lehehet elképzelni egy komoly kapcsolatot? Lehetőleg lányok válaszát várom.

Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 14:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

23 vagyok, párom 38, ez 15 év. 17 voltam amikor összejöttünk. Most az első babára készülünk épp. Tökéletesen működő, valós kapcsolatban élünk.

Tehát nekünk 15 év különbséggel működik.. hozzáteszem párom sem kinézetre, sem felfogásra sem olyan mint a korosztálya, és valószinüleg én sem olyan vagyok :D

Szerintem nem feltétlen a korkülönbség határozza meg egy kapcsolat működőképességét, hanem a kölcsönös testi lelki vonzalom, és az akarat, a kapcsolat "működtetésére".

Ugyanis a többség téveszméja az hogy a kapcsolat csak úgy "van magától"

2016. dec. 12. 15:04
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk 19 evesen meg en se tudtam volna elkepzelni, azota viszont eleg sokat valtozott a hozzaallasom.
2016. dec. 12. 15:05
 13/22 anonim ***** válasza:

Van erre egy képlet :

(F/2)+7=N.min. A max.pedig kb. F-5.

Normál esetben. Természetesen vannak akár jól működő kivételek is.

2016. dec. 12. 15:29
 14/22 anonim ***** válasza:
42%
11-es válaszolónak üzenem: Azért ott valami nincs rendben a hapsival, hogy ha 32 évesen egy 17 éves csajjal jön össze. Jesszusom... Teljesen más életszakaszban vannak. Én 26 vagyok de már most nem tudnám elképzelni, milyen közös nézetem lehetne egy gimis csajjal. Én már javában dolgozok, ő meg még dolgozatokat ír és a legnagyobb baja az érettségi.
2016. dec. 12. 15:47
 15/22 anonim ***** válasza:
30%
#11,Túl szoros volt a kapcsolatod az apáddal vagy nagyon elhanyagolt? A pasidnál jó korán beállt a kapuzárási pánik 32 évesen.De lehet a lányát látja benned.Minden esetre beteges.
2016. dec. 12. 16:02
 16/22 A kérdező kommentje:
Azt el sem tudod képzelni hogy az a pasi már túl volt egy rossz kapcsolaton és pont abban a lányban találta meg azt ami hiányzott neki? Az meg hogy ki dolgozik és ki tanul elég relatív. Én technikusként 21 évesen kezdtem dolgozni a feleségem meg 29 éves koráig csak tanult.
2016. dec. 12. 16:03
 17/22 anonim ***** válasza:
61%

"Azért ott valami nincs rendben a hapsival, hogy ha 32 évesen egy 17 éves csajjal jön össze. Jesszusom... Teljesen más életszakaszban vannak"

Azért ne akard megmagyarázni, hogy nálunk mi van rendben vagy mi nem... Képzel, klasszikus, meglátom-megtetszik-beszélgetünk (élőben, nem a neten)- egy közelebb kerülünk ismerkedéses kapcsolat volt... Én mindig is komoly felfogású és voltam ( 23 évesen, 3 éve dolgozom, technikum óta folyamatosan, épp üzletvezető helyettes vagyok..) a buli pl mindig is kifejezetten taszított.. neki meg addigra "nőtt be a feje lágya" (ért véget a bulizós időszaka).

2016. dec. 12. 16:06
 18/22 anonim ***** válasza:
55%
Birom az olyan embereket, akik hasraütve látatlanban, tudatlanul hajtogatják a baromságaikat. Elkezdhetném megmagyarázni a helyzetet, de felesleges. A mondandóm úgysem az itt "élő" fruszráltaknak szólt, hanem a kérdezőnek.
2016. dec. 12. 16:21
 19/22 anonim ***** válasza:

16voltam,a parom 30. 2évig vele voltam és teljessen jo volt a kapcsolatunk. Sajnos elhunyt. Sok közös volt benünk,érdeklödés,hobbi,stb...

Volt egy 26 es egy 28 éves parom is én voltam 20/22,azert lett velük vége mert hozam képest elég gyerek eszük volt.

Most 25 leszek,a jelenlegi párom 33.

Nekem még a 10 év belefer,de tegyük fel a parom pl 14el lenne időssebb a kora miatt nem utasitottam volna visza.

Lehet mas életszakasz pl 20 és 32éves,de ha jol megvannak akkor a kor az csak egy szám.

Nem a koron mulik ki milyen érett.

Ismerek nöbe 30 évesseket is akik agyilag is egy tizenéves szinjén alnak. Pasiba is sok az ilyen.

Ismerek olyan csajt aki 20 éves és értelmileg,agyilag is egy 30 éves szintjén van.

2016. dec. 12. 18:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Kéelrdező, ha neked így jó, miért nem hagyod figyelmen kívül a nem kedvező véleményeket?
2016. dec. 12. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!