Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ehhez hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ehhez hasonló mellekről?

Figyelt kérdés

Nekem hasonló formájú van, csak kisebb, mindig szégyelltem és nehezen is oldódtam fel emiatt egy párkapcsolatban, mert úgy érzem, nem vagyok így teljes értékű.

[link]

Próbálom elfogadni, közben meg sokszor plasztikáról álmodozom, de ilyen fizetéssel aligha engedhetem meg magamnak mostanában.

Mindenhol látom a feszes, kis mellbimbójú nőket, így selejtesnek érzem magam, annak ellenére, hogy egyébként nagyon szeretnek a fiúk általában, mert értékesnek embernek tartanak, de én nem érzem úgy hogy ez felülírhatná azt, hogy nincsenek "jó melleim".

Ettől függetlenül a fent linkelt hölgy szerintem csinos, és mint nő úgy ítélem meg, nem ront semmit rajta nem szokványos melle, sőt különlegessé is teszi.

13 éves koromig egyébként nem voltak ilyen problémáim, csak akkor elragadott a soványság iránti vágy és koplaltam, hamar fogytam sokat... gondolom fejlődő szervezettel ez így eléggé betett és ez lett az eredmény.

A barátom mondja, hogy nem zavarja, tetszem neki, meg hogy a fenék neki amúgy is fontosabb, meg még mindig jobb, mintha egyáltalán nem lenne mellem és hogy ez is mell, de az ilyesmitől nem igazán érzem magam jobban.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Mennyire lehet kimondottan vonzó egy férfi számára az ilyen mell?

Titeket befolyásolna ez egy kapcsolatban? Máshogy tekintenétek egy lányra?

2016. dec. 11. 18:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%
Akivel eljutsz odáig, hogy megmutasd neki magad tetőtől talpig pucéran, le se fogja tojni, hogy milyenek a melleid, mert már totál beléd lesz zúgva. Ha meg kifogod a felszínes, kétszínű, gyökér pasasokat, akiknek beveszed az átlátszó dumájukat, arról csak te tehetsz.
2016. dec. 11. 18:56
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Ja, és még annyit, hogy nekem meg a kis méretű cicik jönnek be jó nagy puffadt bimbókkal, amit nagyon sokan a "kecskecsöcs" jelzővel gúnyolnak. Több olyan GYK-s lány is leoltott már pont emiatt, hogy biztos kamuzok, biztos nekem tök mindegy, biztos be akarok vágódni a kis mellű csajoknál, meg a satöbbi', de nem túlzottan érdekelt a vagdalkozásuk. Szóval úgy egyébként alapjáraton mindenkinek más-más típusú mell jön be.
2016. dec. 11. 19:02
 13/20 anonim ***** válasza:
22%
Ez bizony csúnya.
2016. dec. 11. 19:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Annyi, hogy itt már az arcod és az alkatod is dönt inkább.

Csúnya a mell inkább, de ha amúgy egy szép lány vagy (vonzó alkattal, csinos pofival), akkor szerintem a legtöbb férfit nem zavarná ez.

2016. dec. 11. 19:14
 15/20 anonim ***** válasza:
jaj ne már. Ez legyen a legkisebb probléma.
2016. dec. 11. 19:17
 16/20 anonim ***** válasza:
97%
Nő vagyok, ilyen mellekkel (csak kisebb), így átérzem tökéletesen a problémádat. Őszintén? Első barátom az első alkalom után nem volt hajlandó levenni a melltartómat hónapokig, majd kiborultam és bőgtem mint egy idióta, hogy milyen ronda vagyok, nem tud elfogadni, így szakítsunk. Megbeszéltük, együtt vagyunk, leveszi a melltartót és kényezteti őket, de elfog a hányinger, mikor meglátom a tükörben magamat így, a tüske megmaradt. Genetikailag ilyen egyébként. Én gyűjtök a plasztikára, még egyszer nem szeretném átélni a fentit, a mostani kapcsolatom is ingatag, mert néha eszembe jut, hogy "tuti hányingere van, miközben a mellemet szopogatja!", így meg nem látom értelmét a kapcsolatnak lassan.
2016. dec. 11. 19:30
 17/20 anonim ***** válasza:
nálam fontos az érzelmi kapcsolat, ha kialakul egy szimpatia, utanna elfogadom a nőt ugy ahogy van. az összkép a fontos. Szerintem nincs okod szegyenkezni főleg ha találtál olyan pasit aki igy elfogad teged és szivesen kényezteti a melleidet is. És biztos h sok normális pasi van meg akik szemében nem lenne zavaró.
2016. dec. 11. 19:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, s amellet, hogy mindekivel egyetértek, aki a belső értékek vonzerejére figyelmeztet, szeretném elmondani, hogy ahhoz a kisebbséghez tartozom, amelynek számára a nagy mellbimbóudvar és lógó mellek önmagukban véve, függetlenül a lélek értékeitől, nagyon-nagyon vonzóak! Van ilyen, én ilyen vagyok, számomra az ilyen mellek izgatóak!
2016. dec. 11. 21:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Pontosan azt gondolom amit te is leírtál : "Ettől függetlenül a fent linkelt hölgy szerintem csinos, és mint nő úgy ítélem meg, nem ront semmit rajta nem szokványos melle, sőt különlegessé is teszi."

Csak én férfi vagyok nem nő.

Nekem meg gerincferdülésem van és?

Meg kell tanulni elfogadni magunkat. Nem könnyű, de nem is lehetetlen.

Az olyanokat, mint feljebb is írta valaki hogy nem vehette le a melltartóját miatta szex közben, ki kell vágni mint macskát szarni! De szó szerint, mert aki ilyet mond vagy tesz, az nem férfi, csak egy kis pö cs, egy farok.

2016. dec. 11. 22:41
 20/20 anonim ***** válasza:
67%

A férfiak egy része kifejezetten RAJONG az ilyen típusú mellbimbókért. Ha egy ilyet találsz, ezt onnan fogod felismerni, hogy ahogy meglátja, rögtön feláll neki, és addig le sem nyugszik, míg le nem rendezett.

Nyugodt lehetsz, van olyan férfi, aki pont ezt keresi.

2016. dec. 12. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!