Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik, illetve azok akiknek csak alakul a kapcsolat, merre újéveztek?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 17:50
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó előtti a pontos adatokat :D :D :D
2016. dec. 11. 19:23
12/14 anonim válasza:
Hát én szeretem a nagy bulikat így ha sikerül a vizsgám előtte rettenetesen leiszom magam valahol a városban a haverokkal :D
13/14 anonim válasza:
Fogalmam sincsen, de mivel piálni annyira nem szeretek, valószínűleg elmegyek síelek egy jót itt a tiroli hegyeken azt csá!
14/14 anonim válasza:
Egyeseknek úgy látszik, valami bajuk van, hogy én szingliként nem kívánok szilveszter éjszakáján kirúgni a hámból, hanem inkább pihenek. Hát bocs, fáradt vagyok, és valahogy ezt nem befolyásolja az, hogy jön egy következő év. Nagyon intenzív, hajtós pár hónapon vagyok túl, úgyhogy nekem ez most egy ugyanolyan hétvége lesz, mint bármelyik másik. Akkor is, ha véletlenül mégis kivehetem próbaidő alatt a szabadságokat, de ez nem jellemző, és ilyen esetekben ki szokták tolni a szabadságok kiadását következő év március végéig.
De felőlem ezt is nyugodtan pontozzátok le, attól még nem változtatok a programjaimon. Nem is vágyom bulizásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!