Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit szólnátok, ha a párotok csomó olyat írna, amit nem mutat meg nektek?

Figyelt kérdés
Naplót írna, meg kis füzetekben ilyen kis évértékelő dolgokat, meg pl. lenne egy füzete, amibe mindenféléket felír, amit szeret, vagy tetszik neki. És írna verseket, novellákat, de ezek közül egyiket se mutatná meg nektek (csak amit esetleg publikált nyilvánosan, azt megmutatná).
2016. dec. 11. 09:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én meg videókat csinálok, amiről tudnak a családtagok, de nem látják, mert privátak:) nincs ezzel semmi. mindenkinek kell privátszféra. Ja, és semmi olyan nincs ezekben, amit esetleg nem láthatnának.
2016. dec. 11. 09:16
 2/15 anonim ***** válasza:
Az ő szíve-joga megtartani magának ezeket. Megmondanám neki, hogy igazából érdekel amit ír, kíváncsi is vagyok rá és bármikor megmutathatja amikor szeretné viszont nem erőltetek semmit.
2016. dec. 11. 09:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Valaki néhány órányi egyedüllétet igényel, valaki titkos naplót vezet. Mindenkinek joga van a saját privát szférájának érvényesítéséhez, ill. az abban való kiteljesedéshez.
2016. dec. 11. 09:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. dec. 11. 09:30
 5/15 anonim ***** válasza:
A naplót oké, hogy nem mutatná meg. Az évértékelésbe és hasonlókba azért örülnék, ha valamilyen szinten beavatna, ha már együtt vagyunk. Ha a versekből és novellákból csak azokat mutatná meg, amik amúgy is publikálva lennének, az viszont elég rosszul esne. Úgy érezném, hogy olyan szinten kezel, mint egy random és távoli olvasót.
2016. dec. 11. 11:41
 6/15 anonim ***** válasza:

Helyes! Az hogy együtt vagyunk, csak a mesében egyenlő azzal, hogy megosztjuk egymással MINDEN titkunkat, dolgunkat. Nem kell szó szerint a két embernek eggyé válnia és ostoba és értelmetlen az erre való törekvés.

A legtöbb lány sajnos nem így gondolkodik, de az nagy pluszpont, amikor ismerkedéskor kiderül egy-egy lányról, hogy mégis ilyen.

2016. dec. 11. 13:32
 7/15 A kérdező kommentje:

Érdekes,hogy valaki még plusznak is tartja, erre nem számítottam.

Utolsó előtti: hadd kérdezzem meg, te alkotsz bármit is?

2016. dec. 11. 14:30
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Én pl. ellenzem a halálbüntetést, támogatom a fűliberalizációt, támogatom a melegházasságot.

De ellenzem az abortuszt, ellenzem a feminizmust, támogatom a fegyvertartást, ellenzem a tömeges migrációt és bevándorlást.

Akkor én most konzervatív vagy liberális vagyok?

2016. dec. 11. 15:00
 9/15 A kérdező kommentje:
hogy jön ide a liberalizmus?
2016. dec. 11. 19:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Tulajdon kép, mindegy, hogy megmutatná, vagy nem. Olvasni úgy sem tudok.
2016. dec. 16. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!