Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel mindketten többet érzünk egymást iránt, mint barátság, viszont nem vagyunk együtt..Az egyik hétvégén elhívta egy haverját is, és amikor beszélgettem a haverjával kiderült, hogy azt hazudta neki a srác, hogy van barátom. Szerintetek azért hazudott neki, mert félt, hogy esetleg megtetszem a barátjának és féltékeny lett volna, ha elkezd közeledni? Amikor rákérdeztem hogy miért csinálta ezt, nem tudott normális magyarázatot adni, össze-vissza beszélt.
2016. dec. 10. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, az lehet, hogy a "hazudó fiú" kiszemelt magának.
2016. dec. 10. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyen már velem is előfordult. Megfejthetetlen volt számomra a lány, és mintha láttam volna egyszer egy sráccal az egyetemen, de lehet, hogy csak együtt háziztak. ( a srác nagyon próbált pillogni rá...)

Szóval a lány nagyon tetszett, de nem tudtam, hogy hogy lehetne megtudni, hogy van-e barátja. Most így rákérdezni csak nem fogok, viszont azt is láttam, hogy néha ő is néz.

Egyszer egy haverommal beszélgettem, és mondtam neki, hogy "sztem biztos neki is van barátja", ennél nem többet. Tény, hogy a lány nem közömbös számomra, mégis mégse tudom, hogy ő hogyan áll énhozzám. Sokszor társaságban mindenkire ránéz, csak rám nem; most ez vajon azért van mert nagyon nem akar engem, vagy azért mert zavart és félénk a jelenlétemben, nem tudom, nem tudtam máig eldönteni.

Nem én vagyok egyébként a történetbeli srác, mert engem nem kérdezett meg a lány, és nem hebegtem habogtam ígymegúgy... :)

2016. dec. 10. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Hol szoktál a sráccal találkozni, milyen körben? (suli?)
2016. dec. 10. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!