Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt?
Ilyen már velem is előfordult. Megfejthetetlen volt számomra a lány, és mintha láttam volna egyszer egy sráccal az egyetemen, de lehet, hogy csak együtt háziztak. ( a srác nagyon próbált pillogni rá...)
Szóval a lány nagyon tetszett, de nem tudtam, hogy hogy lehetne megtudni, hogy van-e barátja. Most így rákérdezni csak nem fogok, viszont azt is láttam, hogy néha ő is néz.
Egyszer egy haverommal beszélgettem, és mondtam neki, hogy "sztem biztos neki is van barátja", ennél nem többet. Tény, hogy a lány nem közömbös számomra, mégis mégse tudom, hogy ő hogyan áll énhozzám. Sokszor társaságban mindenkire ránéz, csak rám nem; most ez vajon azért van mert nagyon nem akar engem, vagy azért mert zavart és félénk a jelenlétemben, nem tudom, nem tudtam máig eldönteni.
Nem én vagyok egyébként a történetbeli srác, mert engem nem kérdezett meg a lány, és nem hebegtem habogtam ígymegúgy... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!