Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális és tényleg nincs más baj?
Sziasztok!
A párommal lassan 5 éve vagyunk együtt. Sajnos még nem lakunk együtt és nagyon keveset tudunk találkozni, együtt aludni aztán meg pláne. (Kb havonta 1*).
Így a szexuális együttléteink száma is eléggé korlátozott.. de az utóbbi időben még kevesebb lett.
A páromat nagyon kifárasztja a munka, nagy a hajtás, pörögni kell ezerrel, nekem is elég gáz most a helyzet, minden összejött (családi és egyéb munkahelyi problémák).
Én rettentően örülök minden egyes találkozásnak és nő létemre mindig kezdeményezem a szeretkezést, mert őrülten kívánom és nagyon hiányzik már egy forró együttlét, de ő gyakran hárít azzal, hogy nagyon fáradt és neki "újra össze kell velem szokni" és egymásrahangolódni egy-egy találkozó alkalmával, hiszen olyan keveset vagyunk együtt.
Engem ez nagyon meglepett, de persze érthető, csak így nagyon szenvedek.
Szerintetek normális, hogy egy párkapcsolatban van ilyen időszak? Vagy valami más probléma is állhat a háttérben?
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
24/L
A havi nagy találkozáskor rengeteget ölelkezünk, csókolózunk, kiflizünk, csak szex nincs.
Egyébként nagyon nagy a stressz, és ezt most nem magyarázkodásként mondom, hanem tényleg. Sorra mondanak fel az emberek a munkahelyén és neki egyre több és több és több feladata van.
Ilyennel osdze ne koltozz. Mindig lesz fontossbb dolga a szexen kivul. Szenvedes.
N
Nem minden fffi egyforma, de ez gyanus. 1 honapig nem talalkoztok es utana csak olelkeztek es ennyi? O nem vagyik a szexre, azon az egy napon nem tud ennyire kikapcsolni? Ez a furcsa. Mert ha azt mondod, h nem naponta csak hetente 2-3 x vagytok egyutt ok. De havi 1x nem tud lelazulni ennyire?
Te att irod, h amugy minden ok... Lehet, te igy erzed, de ot mas is frusztralja es ha egy idegen kerdezne rá, mondana meg par dolgot, amin lehet meglepodnel, h neki problema.
Nem bunkozasbol irom, de szerintem van valakije, es mikor talalkoztok ezert van csak olelkezes, mert azert 5 ev benne is nyomot hagyott, de mar szexre nem igazan vagyik veled. Mert nezhetjuk ugyis, h az olelkezessel mar nem " csalja meg" az uj partnert igy, h a szextol elhatarolodik.
Azt mondod, nincs ideje arra, h megcsaljon.
Nezd, ebben sosem lehetsz biztos...mindenkinek arra van ideje, amire akarja, h legyen. Hidd el, ha vki felre akar menni, megtalalja a modjat. Igy, h ti havonta 1x talalkoztok, ugy meg total nem lehetetlen. :(
Szoval en azt javaslom, h jarj nyitott szemmel, mert lehet arrol van szo, h a parod az erzelmi reszt letudja veled a testiseg reszt pedig a maradek fennallo idoben massal. Jarj nyitott szemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!