Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiábrándító a nők számára, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító a nők számára, ha egy férfi nem kimondottan szőrös?

Figyelt kérdés

Itt vagyok példának én. 30 éves vagyok, de nem túl sok szőrt lehet rajtam találni. Természetesen nem gyantázom magam, vagy hasonlók, egyszerűen ilyen géneket örököltem. :)

Pl borotválkoznom is 3-4 naponta kell csak, mert bár nő azért szőr, de nem sűrű, elég ritkásan. Egybefüggő szakállat akkor sem tudnék növeszteni, ha akarnék.

A lábaim szőrösek csak úgy férfiasan, a kezemen halványan nő csak, a hasam csak köldök alatt egy vékony csíkban olyan, a hátamon 1 szál sincs. Még a mellkasomon akad 1-2 szál.

Ilyen részletes anatómiai leírás után most már nagyjából el tudjátok képzelni, mire irányul a kérdésem. Van olyan, akinek direkt ez tetszik, vagy inkább negatív, mert nem tudom hozni a mai favágó divatot? :)

2016. dec. 8. 20:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a gorillákat. A lábát meg a karját nyilván ne gyantázza, de engem pl.a szakáll is zavar. Attól meg kifejezetten undorodom ha egy pasinak a háta is szőrös.
2016. dec. 8. 21:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én pasim is csupasz. Nekem kifejezetten tetszik, legalább látszik az a szép bársonyos, aranybarna bőre<333
2016. dec. 8. 22:09
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem mindig a szőrös férfiak tetszettek, a favágó divat előtt is. a barátomon pont annyi és azon a helyen nő szőr, mint rajtad. :D nem fordult meg a fejemben soha, hogy ezért nem kéne, vagy ezért kiábrándulnék. persze tetszene ha szőrös lenne, de nem voltak még álmatlan éjszakáim emiatt 6 év alatt.
2016. dec. 9. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!