Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok régimódi vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok régimódi vagy manapság ez már normálisnak számít?

Figyelt kérdés

Tegnap megismerkedtem egy ázsiai fiúval egy levezőoldalon, és egy pár óra elteltével a beszélgetést áttettük KakaoTalkra. Rendes, közvetlen és kedves volt. Azonban, amikor jobban belemerültünk a beszélgetésbe, kijelentette, hogy a szexre meg egyéb tabutémáknak számító dolgokra is kíváncsi, és konkrétan rákérdett dolgokra. Nem igazán tetszett a helyzet, így kitérő válaszokat adtam, mire mondta, hogy akkor fejezzük be ezen témák boncolgatását.

Most csak azt szeretném tudni, hogy ez mennyire normális? Fiú-lány beszélgetésnél nálatok is felmerülnek ezek a dolgok, ráadásul első alkalommal? Vagy csak én vagyok ennyire 'régimódi'?

Azt mondta, hogy majd még beszélünk, bár most már nem tudja, miről beszélgethetnénk.

2016. dec. 8. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, eddig azt hittem, "valoban" azsiai a fiu (pl. kinai, japan stb.), de kezdem sejteni, hogy inkabb torok "fèle" lehet. Ha igazam van, akkor ilyenre ne vesztegess egy percet sem.
2016. dec. 8. 16:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem normális.

"Azt mondta, hogy majd még beszélünk, bár most már nem tudja, miről beszélgethetnénk."

Szerinted? Nyilván csak szexet akart. Élőben, vagy esetleg megnézni téged kamerában.

2016. dec. 8. 17:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, manapság az internet névtelenségébe burkolózva igen normális.

Személyes véleményem viszont az hogy nem, nem normális, attól mert internet még lehetne más témákról is beszélni. Utóbbi időben szoktam csetelni, és férfiként is nagyon nehéz jó partnert találni hozzá. Nők is jönnek ám a szex témával....

Erre én azt szoktam mondani arról nem beszélni kell...

2016. dec. 8. 17:27
 14/14 A kérdező kommentje:

#11-es: Ezen jót nevettem :D Amúgy igen, igazad lehet. A fiú koreai, és mondtam is neki a tegnap, hogy azt hittem, a koreai fiúk mások, de ezek szerint ott is akadnak kivételek.

#12-es: Na, ja...

#13-as: Elég baj, hogy sokan ezzel próbálják megfogni az embert. Ezért irtózom az ilyen oldalaktól. Sokan a levelezőoldalakat is társkeresőnek használják, s bár eddig sikeresen elkerültem az ilyen pasikat, úgy látszik most akadt egy kivétel.

2016. dec. 8. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!