Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb szombat este egyedül otthon. :\ ti hogy birjátok?
addig örülök amég szombat van,mert aztán vasárnap és aztán hétfő és mennem kell érettségizni :w :D
19/L
hát....szarul,de tanulok hétfőre meg keddre meg magyarra... "taanulok" ugyanis ahelyett h azt csinálnám ilyenekre válaszolok,én marha...:) Nem visz a tanulásra a lélek.
helyes 19évessrác vok. :d
megyünk sütögetni meg iszogatni haveromhoz páran.
pedig úgy indult a szombat hogy semmi nem lesz :D
élvezzétek ki a jó időt :]
16/F
xDDD
ez az utolsó tetszett :)
hol chatelsz?
Én úgy, hogy sosem éreztem semmiféle belső késztetést, hogy márpedig nekem el kéne mászkálnom itthonról szombat este :D Mondjuk esett már szombatra LPL-est valami színházban, szóval voltam már el :D Mondjuk én is érettségizek jövőhéten, szóval ez a hétvége a lelki felkészülés jegyében zajlik (=alvás).
18/F
20:52 vagyok
Társfoglaló - a Honfoglaló chatrészlege
van itt mindenki a helyes csajoktól a ribancokig XD
amúgy a megfogalmazás kicsit nehéz volt, mert vicces a kérdés, nem tartom hülyeségnek és nehezen tudtam úgy megfogalmazni...:D
Én egész nap unatkoztam...:D
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!