Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány a randin sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány a randin sok fokhagymával kéri a sajtos-tejfölös lángost akkor az célzás, hogy nem akar csókot?

Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 19:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mivel imádom a fokhagymát és egyáltalán nem zavar a szaga, így simán lesmárolnám, ha tetszene, én is sok fokhagymával eszem a lángost.
2016. dec. 7. 20:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Én is a lángost csak fokhagymával szeretem,nincs ebbe semmi!
2016. dec. 7. 20:35
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem tipikus randikaja, de szerintem is csak egyszerűen így szereti. Semmiféle "hátsó szándék" nincs benne. Am, ha mindketten fokhagymásak vagytok simán mehet a csók, úgy egyáltalán nem undi vagy kellemetlen.

A túlkomplikálást hagyjd meg a nőknek!:D

2016. dec. 7. 20:57
 14/21 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én csak túlzottan szeretem a fokhagymát ahhoz, hogy a csókon gondolkozzak meg előrelátó legyek.
2016. dec. 7. 21:29
 15/21 anonim ***** válasza:

Edd te is azzal, ha mindketten hagymásak vagytok, akkor fel sem tűnik a dolog. :)

Egyébként nálam is az játszana, hogy nem jutna eszembe rendelésnél, hogy húha, csók is lehet... Mármint a lángos az CSAK sok-sok fokhagymával jöhet szóba. :D

Nyáron volt már, hogy a párom utána kikacagott, hogy mennyire hagymás vagyok, de úgy azért nem jártam, hogy ne csókolt volna meg.

2016. dec. 7. 21:41
 16/21 anonim ***** válasza:

Vagy szereti a fokhagymát.

Mi közösen ettük a karácsonyi vásárban a hagymás krumplilángost... Oké nem kezdtünk el smárolni szalonna darabkákkal a fogaink között, de puszit adtunk egymásnak. Nyelvteniszt meg játszunk máskor.

2016. dec. 7. 22:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, meg tok mindegy mit eszel, ugyis benne marad az ize a szajban. Engem a hagyma kevesbe zavar, mint az edes uditok utani csok ize. A cukros lotty izu nyal az sokkal rosszabb :D
2016. dec. 7. 22:34
 18/21 anonim ***** válasza:

Úgy ennék most egy jó fokhagymás-sajtos-tejfölös lángost...

Kettőt is, de lehet hármat.

Úgysem látszik meg rajtam. :D

2016. dec. 7. 23:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha tejet iszik rá (~semlegesíti), akkor viszont arra célzás, hogy imádja a fokhagymát, és smárolni is akar (persze lehet nem veled :D )
2016. dec. 8. 02:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Én is imádom a fokhagymát, valószínűleg nekem sem jutna eszembe, hogy csókra is kerülhet sor. Volt már erre példa, a srácot nem zavarta, amikor csókot kezdeményezett, én szóltam, hogy csak ha nem zavarja, hogy befokhagymáztam. :D Hát nem zavarta. :) Viszont amikor halas étel után (nem szeretem a halat, a szagát sem bírom) megcsókolt, na az szerintem sokkal rosszabb, mint a hagyma. :) De kinek mi.

Ha esetleg randin nem akarnék csókolózni, nemhogy fokhagymásat, de semmilyen lángost nem rendelnék, mert ha nem vált ki belőlem ilyen vágyat az illető, akkor kár is erőltetni.

2016. dec. 8. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!