Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötlet lenne egy kis mikulási aprósággal/édességel meglepni az exem?
Figyelt kérdés
Nem haragban váltunk el.
Nem közvetlenül neki adnám, hanem letenném a lakása elé, vagy a munkahelyén az asztalára. Utalással arra, hogy tőlem van.
N
2016. dec. 5. 22:36
11/15 anonim válasza:
Elég fura kérdés de én hogy az exemnek bármit is?Minek?Éljétek egymás nélkül tovább az életet mert ha egymáshoz valók lennétek akkor most vele lennél.Ne ragaszkodj ahhoz ami elmúlt.Nyugodj bele holnap 7.-e.Ja és karácsonyra se kell neki semmit adnod :).
12/15 A kérdező kommentje:
#10 nem vagyok buta, kikérem magamnak.
Azt vártam volna ettől, hogy írjon rám és beszélgessünk. Aztán lesz ami lesz.
2016. dec. 6. 14:28
13/15 A kérdező kommentje:
Apróságokon csúszott el a dolog (amiért nem illettünk össze), nem volt semmi komoly. Ezért próbálnám meg újra.
2016. dec. 6. 14:32
15/15 A kérdező kommentje:
Nem tettem meg. :)
2016. dec. 6. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!