Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves lányok! Nektek hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok! Nektek hány lány számít soknak egy férfinál akit eddig ágyba vitt?

Figyelt kérdés
Én 27/F vagyok, és eddig 15 lánnyal voltam. Én ezt nem tartom soknak, de nektek mi a véleményetek?

2016. dec. 5. 21:41
1 2
 11/17 Noblesse Oblige ***** válasza:
35%

Mondhatjuk, hogy nem számít hány volt... de szerintem meg igenis számít. Az egyik férfi válaszoló szavaival élve: " minél több személlyel fekszel le annál többet törnek le a lelkedből ".

Azt már bizonyították, hogy az sem, jó ha valaki nagyon sok partnert tud maga mögött, mert annál távolabb kerül tőle az intimitás és a romantika, és egyre nehezebben találja meg ezeket a dolgokat.

Nekem 10 fölött már soknak számít. Vagy soknak gondolom.

2016. dec. 6. 00:14
 12/17 anonim ***** válasza:
37%

Nálam kizáró ok, ha valaki komoly, tartós kapcsolaton kívül lefekszik valakivel. (Nem nézem le, de nem passzolnak a nézeteink ilyen téren, előbb-utóbb lesz belőle konfliktus, akkor meg minek húzzuk egymás idejét)

Tartós kapcsolat nálam minimum 1 év, de inkább több, a szakítás-kiheverős időszakot beleszámolva mondjuk legyen 2 év minimum egy ilyen "komoly kapcsolat".

Nem igazán tudom komolyan venni, aki már 13 évesen elveszti a szüzességét, de oké, nem ez határozza meg, tételezzük fel, hogy 14 éves kora óta él nemi életet, 2 évente új partnerrel. Most 22 vagyok, velem egyidős partner jöhet szóba, szóval az 8 év alatt 4 partner.

Oké, ez a konkrét számolás kicsit túlzás, ezt még én is belátom, de amúgy is max 3-4 partnert venne be a gyomrom, annál több már abszolút nem lenne szimpatikus. Úgy gondolom, ez reális.

De minél kisebb ez a szám, annál előnyösebb.

A jelenlegi párom pl 2 lánnyal feküdt le előttem, én meg 2 pasival előtte, így kvittek vagyunk, ez még belefér.

2016. dec. 6. 00:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, hány lánnyal volt előttem. Nem az számít, mi volt, hanem hogy mi van.Fiatalon az ember még hajlamos falni a nőket/pasikat. Ez így szerintem rendben van.Viszont az nem árt, ha idővel megkomolyodik az ember.

Ja, és ez fordított esetben is így van. Ő se akadjon ki azon, hogy én hány pasival voltam.

2016. dec. 6. 09:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem sok lenne a 15. Nálam kb. 5 lenne a határ.
2016. dec. 6. 10:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem sosem érdekelt, hogy az épp akkori barátom hány lánnyal volt előttem. Mármint rákérdezni rákérdeztem mindig, de nem vontam le belőle messzemenő következtetéseket, nem általánosítottam.

Nő létemre én sem voltak kevés férfival, legalábbis az itteni többség számára nem kevéssel, számomra teljesen elfogadható.

Szerintem ezen nem múlik semmi. Mindenki írja, hogy aki több lánnyal volt együtt, az biztos nem tud lehorgonyozni egy mellett, de ez hülyeség. Csak halkan megsúgom, hogy nekem az egyik legnagyobb csalódásom az egyetlen szűz exem volt, aki 1 év után rájött, hogy élni akar.. :D Persze nem általánosítok, csak itt egy ellenpélda.

2016. dec. 6. 15:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek a véleményét felpontoztam! Kíváncsi voltam, hogy állnak a nők ezekhez a dolgokhoz. A vélemények megosztottak, de mindegyikőjükkel egyet tudok érteni egy szinten. Ugyanis nem adtam meg magamról annyi információt hogy egyértelmű véleményt tudjanak alkotni a személyiségemről, hogy kiderüljön hogy milyen ember is vagyok valójában. :)
2016. dec. 6. 15:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem nagyon érdekel, hány nője volt előttem a páromnak, csak annyit várok el, hogy ne ragaszkodjon egyik exéhez sem. Mondjuk azért lehetőleg egy vagy két számjegyű legyen az a bizonyos szám, de ennyi.

Amúgy 15 lány ennyi idősen szerintem nem olyan sok.

2016. dec. 10. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!