Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne igény egy ilyen társkeresőre?
Olyan társkereső létrehozásán gondolkodok ahol kifejezettem a magukat csúnyának gondoló, önbizalomhiányos, introvertált, magányos emberek kereshetnènek maguknak párt.
Akik mentális betegségekben (depressziò, szorongás) szenvednek, valamilyen testi hiányosságuk, betegsègük van, ami miatt a hagyományos társkeresőkön esélytelen hogy pàrt találjanak.
Lennének ilyen kategóriák pl a látássérülteknek, mozgássérülteknek, túlsúlyosaknak, törpéknek, szívbetegeknek, meddőknek, aszexuslisoknak, transzneműeknek stb.
Szerintetek jó ötlet?
A testi hiányossàgokkal fogyatékkal élők között létezik ilyen társkereső. De a pszichés dolgok teljesen labilis és kiszàmíthatatlan zóna.
Ráadásul nem szívesen vàllalja fel senki, hogy vannak mentális gondjai.
Nagyon egyszerű a képlet. Mindenki alapvetően az ösztönére hagyatkozik a párkeresést illetőleg ismerkedéskor. Olyan párt választunk ha nem is tudatosan de akivel szívesen nemzenénk utódokat is.
Nem mindig jut el idáig a folyamat természetesen, de a motivációnk tudat alatt ez lesz. És itt jön be az, hogy többségünk az jó fizikai és mentális adottságúaknak fog sanszot adni.
Abba nem gondolsz bele, hogy az, hogy valaki ronda, vagy rondának érzi magát, két különböző dolog.
És hogy lennének olyan egyének, akik azt használnák ki, hogy a másik önbizalomhiányos, csak hogy kufircoljanak egyet.
Tényleg vannak ilyen oldalak :/
Akkor esetleg egy csúnyáknak való Tinder, Badoo vagy ilyesmi?
Mindegy arra gondoltam jó ötlet lenne, meg így lehetne segíteni sok emberen...
Megy egy szavazat a rondarandi.hu nevre :D
Na amugy nekem pl.van egy vak fiú ismerősöm. Mindenáron látó baratnőt akar, hallani se akar latasserult lanyrol. Mindenesetre erdekes.
Nekem vannak mentális gondjaim, kifejezetten degradálónak tartanék egy ilyen társkeresőt. Szerinted egy mentális beteg egy másik mentális beteggel jól meglesz? Vagy mivel mentális beteg, érje be kevesebbel?
Ahogy a mostani, úgy az előző párjaim is teljesen egészségesek, semmi gondjuk nem volt vele. Szerintem fogalmad sincs, hogy pl egy szorongás milyen.
És akinek hiányzik egy végtagja, azoknak sem kell a "magukfajta" között keresgélniük.
Egyedül az aszexuális társkereső jő ötlet, de az létezik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!