Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már túl van rajtam vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már túl van rajtam vagy gondol rám, mint én ő rá?

Figyelt kérdés
4 hónapja szakított velem a volt barátom másfél év után. Nem illetünk össze, folyton veszekedtünk és kibékültünk, minden rossz ellenére úgy éreztük, szükségünk van a másikra, mindkettőnknek az első komoly kapcsolata volt. Haragban váltunk el, nem érintkezünk sehogy azóta. Nem is akarom viszontlátni, mert ott helyben elájulnék, szerintem ezzel ő is így van. Azért hagyott el, mert úgy érezte, elkötelezettebb irántam, mint én iránta, és félt, hogy meg fogom csalni a későbbiekben, pedig hűséges voltam hozzá. Egész jól megvagyok nélküle, tudom, hogy az élet megy tovább, csak az zavar, hogy azt hiszem, ő már nem is gondol rám egyáltalán, miközben én nem tudom kiverni a fejemből. Én büszkeségből nem keresem, meg tudom, hogy nincs értelme újrakezdeni. Eszébe jutok néha vajon vagy teljesen kitörölt az életéből? Kinek fájóbb a szakítás, aki elhagy, vagy akit elhagynak? 20/L
2010. máj. 1. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:

biztos hogy gondol rád és jobban tennéd ha még is felkeresnéd mert valószinű hogy szégyeli magát vagy gyáva.

De ahogy olvasom neki jobbn fáj a szakítás és més szeretitek egymást(de ez csak az én vélemyényem).

2010. máj. 1. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:

ez nehéz kérdés!mindkettönek,ha tényleg szerettétek egymást. de biztos vagyok benne,hogy ö is gondol rád.

nálunk én szakitottam a párommal,és még én is sokat gondolok rá,pedig tudom,hogy nem szabad együtt lennünk.

ne keresd meg,mert akkor soha nem lesz vége ennek a szélmalom harcnak,tul kell lépni.

2010. máj. 1. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:

12:31es vagyok.nálunk is nagyon sok volt a vita,de ilyenkor arra kell gondolni,hogy mi lesz késöbb?ha estleg gyerek lesz,vagy házzasság? jo volna az,ha állandoan vitatkoznátok? nem jobb volna egy olyan kapcsolat,ahol békesség van,és nyugalom? én mindig erre gondoltam,mert tudtam a választ,hogy nem volna jobb akkor sem,sött,még több vita lenne,és igy tudtam tullépni!

24L

2010. máj. 1. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocsi elirtam 13:31es:)
2010. máj. 1. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
reméljük ő okosabb és már réges régen nem gondol rád
2010. máj. 1. 13:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem volt egy minőségi kapcsolat, nem is folytatnám, ha már ennyi időt kibírtam egyedül, csak tudni szeretném, hogy úgy tesz, mintha nem érdekelném és ezért nem jelentkezik, vagy télleg nem érdeklem. Így úgy érzem, hogy csak nekem fájt a szakítás, de lehet ő is ilyeneken agyal.
2010. máj. 1. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
lehet,ö is agyal rajtad,de tudja hogy nem lenne értelme megkeresnie téged,mert hogy szerinte te nem kötelezted el magad eléggé neki. szoval,ha azt nézed,lehet csalodott benned,és ezért nem keres.
2010. máj. 1. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne agyalj ilyesmin. Csak keseríted magad vele, hogy ő mit gondolhat most. Erre úgysem fogsz rájönni, hagyni kell a csudába.

Lehet, hogy gondol rád, lehet, hogy nem. Számít ez egyáltalán? Mert szerintem nem. Szakítottatok és ennyi. Nehéz, de tovább kell lépni.

2010. máj. 1. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!