Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam a nőt, akitől van egy gyerekem, de nem tudom mit írhatnék neki. Hogyan szólítsam meg?
Én úgy válaszoltam, mint anyuka, hasonló helyzetben.
Fizess neki x év gyerektartást, mondd, hogy a nevedre vennéd a gyereket, és rendszeresen szeretnéd látogatni és megismerni, része szeretnél lenni az életének.
Vigyél ajándékot a gyereknek és kérdezgesd az anyukát. Kérdezd meg mikor tudnád megismerni a gyereked.
Én úgy tudom x év után nem sok mindent tehetsz jogilag, a gyermek 3 éves koráig kell rendezni az apaságot.
Ha van kedved beszélgetni, írj privit.
Mindkét éfl hibázott. Egy ilyen jellegű "kapcsolatból" normális nő nem vállal gyereket. Egy kicsit mentségedre legyen mondva az,hogy váratlanul ért, bár azért annyi idősen is gondolhattál volna már arra,hogy a szex terhességgel is járhat. Viszont ha annak ellenére,hogy megmondtad: Te nem szeretnél gyereket és Ő mégis vállalta - akkor ezt bizonyára azzal a tudattal tette,hogy esetleg egyedül fogja felnevelni. Gyermekvédelemben dolgoztam, ezért én a gyerek oldaláról is nézem ezt a történetet.
Nagyon egyetértek azzal a hozzászólóval aki azt mondja,hogy akkor keresd csak ha a jövőben tényleg szeretnél Róla gondoskodni és tartani Vele a kapcsolatot.
3 éves koráig minden gyereknek rendezni kell a családjogi helyzetét. Ha máshogy nem, képzelt apát kell bejegyezni. Viszont lehet,hogy azóta kialakult egy párkapcsolata és mivel az apa "rovata" üres, ezért egy teljes hatályú apai elismerő nyilatkozattal magáénak elismerhette. És akkor Számodra nincs tovább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!