Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki 14-15 évesen szül?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 10:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
mondtam már h nem cigány, és nem a b.nőim csak o.társaim...
2010. máj. 1. 14:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Felelőtlen és buta. Nem hinném, hogy van olyan 15 éves, aki dolgozna, van lakása meg minden ami kell. Nem tudja egyedül felnevelni a gyerekét. Jó jó tudom, nem csak pénkérdés, a szeretet a lényeg. Ja.. csak amikor a gyereknek nincs mit enni, cseszheti a szeretetet. Nekem is volt osztálytársam, már 13 éves korában abortusza volt. Aztán ahogy elballagtunk, már szült is. Akkor volt 15. És már bánja. Hát megtudom érteni, de gondolkozni kellett volna.
2010. máj. 1. 15:23
 13/20 anonim ***** válasza:
utolsó, de hát nem tod, h ők már érettek, és mindent tudnak az életről?? :DD
2010. máj. 2. 10:13
 14/20 anonim ***** válasza:
Ja gondolom:D 15 évesen nekem is nagy volt a pofám, azt hittem én is mindent tudok. De gyereket szülni eszembe nem jutott volna.
2010. máj. 2. 10:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen? Megnézem a kérdést mégegyszer

, jól láttam-e?

Ez a gyerek nem ismeri a fakanalat, a portörlő rongyról nem is hallott, azt sem tudja, az á betű ugy "készül", hogy az a-ra vesszőt kell tenni.(Nem bele, hanem a tetejére.)De a lábát már széttudja tenni a célból, hogy...

Csak azt tudná a szülök hol voltak...?

2010. máj. 8. 08:18
 16/20 anonim válasza:
100%
Ez felelőtlenség. Ebben a korban még más kell, hogy foglalkoztassa a fiatalt, járjon baráti társasággal bulizni, moziba, stb. Én azt tettem, s meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen korán valakivel lefeküdjek. :-) Bőven ráér az ilyesmivel az ember, pláne manapság.
2010. máj. 8. 10:04
 17/20 anonim válasza:
60%
EGY ÉLETRE TÖNKRE TETTE MAGÁT.
2010. máj. 8. 18:34
 18/20 anonim ***** válasza:
56%

"utolsó, de hát nem tod, h ők már érettek, és mindent tudnak az életről?? :DD"

Francokat tudnak! Még önmagukat is képtelenek eltartani, nemhogy egy gyereket! Még ennyit se tudnak, nemhogy mindent! Amúgy pedig egészen más tudni valamiről, mint a gyakorlatban csinálni. Manapság, amikor lehet védekezni a nemkívánatos terhesség ellen, ilyen fiatalon felelőtlenség a szülés. A szülőkkel, a társadalommal és saját magával szembeni felelőtlenség. De főleg: a születendő gyerekkel szembeni felelőtlenség! Hallottál ugye, árvákról, állami gondozottakról, meg azok beilleszkedési nehézségeiről? A minden tudásba ez is belefér...

2010. máj. 9. 13:44
 19/20 anonim válasza:

Igen nagy felelőtlenség. A nem kívánatos terhességek elleni legjobb módszer, ha védekezik, létezik óvszer is...ilyen fiatalon inkább a tanulással kellene többet foglalkozni, így sem nagyon lehet elhelyezkedni, az érettségi egyenlő lesz lassan a 8 általánossal.

Egy gyerek nagy felelősséggel jár. Ha valaki gyereket szül, nem a nagyszülőknek szüli. Gondolkodni kéne először, és nem cselekedni, mert utólag mindig okosabb az ember...

2010. máj. 9. 20:46
 20/20 anonim ***** válasza:
13 : 44 - amit irtam, abban ott akart lenni 1 jóóó nagy adag irónia. persze, h éretlenek. :S
2010. máj. 9. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!