Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek egy éjszakás kalandnak számít?
Ha em akkor minek?
Egy adott férfi és nő, bizonyos időközönként lefekszenek egymással. Kizárólag akkor ha piáltak előtte. Nem a pia hatására esnek egymásnak, hanem tudatosan megbeszélve, hogy józanul nem de ha isznak akkor benne vannak mindketten.
Egy-egy ilyen alkalom között van, hogy hónapok telnek el. Nincsenek jóban, de rosszban sem, szoktak beszélgetni, meg ilyenek.
HA nem egy éjszakás kaland akkor mi?
Én a női fél barátnője vagyok és nem nagyon értem a barátnőmet, de nem akar erről a férfiról beszélgetni, mindig elzárkózik és terel ha szóba kerül.
" egy éjszakás kaland "
" egy éjszakás"
" egy"
Ez rendszertelen szexkapcsolat.
Ha nem is egyéjszakás, de "kaland" és nem kapcsolat.
Az sem biztos,hogy annyira jó a szex együtt ha csak az alkohol hatására esnek egymásnak. Viszont az is lehet,hogy egyikük többet szeretne és ezért megy bele mindig ebbe mert bízik abban,hogy lesz folytatása.
Az egyik éjszakás az, amikor vki elmegy vmi buliba es ott osszegabalyodik vkivel, szexelnek es mindenki megy a maga dolgára utana. Nem keresik többé egymást.
Ami a baratnodnek van az alkalmi kapcsolat.
Mivelhonapok is eltelnek ket szex kozott, viszont " normalis" hivatalos kapcs nincs köztük.
Köszönöm a válaszokat, itt is és privátban is.
Én is így gondoltam. A csajszi jön mindig azzal, hogy á nem jelent semmit egyiküknek sem, mert csak egy éjszakás és ők ezt megbeszélték már egymás között egy csomószor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!