Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy szingli 17 éves lány?
Egy 17 éves lány vagyok. Eddig két kapcsolatom volt, a legelső 5 hónapig, a második pedig 3 hónapig. Mindkettőben én szakítottam, és már nagyon bánom...:(
Szerintem nem voltam eléggé felkészülve lelkileg vagy ilyesmi, megijedtem a helyzettől...AKKOR. De most csak úgy "csorgatom a nyálam" a pasikra, és jó lenne már egy tartós kapcsolat.
Segítsetek, mert nem tudom, hol találjak normális, épeszű pasikat. Bulizni néha eljárok, de nem diszkóba, és mindig a barátaimmal megyek. A gond, hogy nem merek kezdeményezni. Ez nekem nem megy. És nem is a lányoknak kellene ezt megtennie, hanem a fiúknak nem?
Néha annyira egyedül érzem magam, hogy a hétvégéket is pasi nélkül töltöm...:(
Még szűz vagyok, és már lassan cikinek érzem a helyzetet. Hiszen még egy év, és 18 leszek...
Mit tegyeK?
Leggyorsabb módja:xD
Regisztrálsz,elinditod a progit vagy telepíted,feltöltesz magadról képet, beállitod az adataid és nyomsz egy keresést hogy ki tetszik én is ezt csinálom és már sokan visza igazoltak:)
Stílusom?
Én egy egyéniség vagyok :)
Nem követek más stílust, csakis a magamét.
Ennyit rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!