Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nincs fent Facebookon, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nincs fent Facebookon, az manapság már nem normális? 😃

Figyelt kérdés
Persze korábban nekem is volt de töröltem magam és ha valakivel beszélek ledöbben hogy nincs. Jobb volt az msn,myvip,iwiw korszak. 😃

2016. nov. 28. 23:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egyetemen az egyik tanár konkrétan kijelentette, hogy félév végén az alapján fog osztályozni, hogy az általa létrehozott zárt csoportba ki mennyit posztol és kommentel. Ha valakinek nincs facebookja, vagy csak ritkán használja (mint én) akkor itt elég szívás van. Értem én hogy haladni akar a korral, na de mégis...
2016. nov. 29. 12:48
 22/26 anonim ***** válasza:
Ez melyik suli?
2016. nov. 29. 13:09
 23/26 anonim ***** válasza:
12:48 és neked mi károd zármazik abból ha egy zárt csportban aktív vagy félévig? Senki nem fogja látni rajtuk kívül. Szerintem ennél olcsóbb nem is lehetne egy jegy...
2016. nov. 29. 17:16
 24/26 anonim ***** válasza:

a fb függőknek tuti nem.

Én is bent vagyok egy csoportban, van napi 50 poszt általában és egy nő mindenhez hozzászól. Nem tudom, hogy lehet agyilag bírni.

2016. nov. 29. 20:01
 25/26 anonim ***** válasza:

"a fb függőknek tuti nem. "

Nem kell hozzá függőnek lenni.

Másrészt nem tudom ebben mi olyan hatalmas agyi megterhelés van.

Elolvasol egy értelmes cikket, aztán a végén rányomsz a like gombra, majd leokézod.

Hűha :D

Azt pedig még mindig nem írtad, hogy melyik suli ez?

Vannak olyan tantárgyak, amelyek esetében ez egy nagyon jó feladatnak tűnik/tűnhet.

2016. nov. 30. 08:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Semmi kozom ahhoz a valaszolohoz.
2016. nov. 30. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!