Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nincs fent Facebookon, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nincs fent Facebookon, az manapság már nem normális? 😃

Figyelt kérdés
Persze korábban nekem is volt de töröltem magam és ha valakivel beszélek ledöbben hogy nincs. Jobb volt az msn,myvip,iwiw korszak. 😃

2016. nov. 28. 23:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nekem sincs, soha nem is volt. 18F
2016. nov. 29. 08:51
 12/26 anonim ***** válasza:

Nekem sincs... Amennyi bu**ság van rajta.

Bár lehet jövőre csinálok mert az mondják egyetemre kell... de én nem vagyok a híve ennek.

2016. nov. 29. 09:04
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem nincs, de en nem is vagyok normalis. :D
2016. nov. 29. 09:17
 14/26 anonim ***** válasza:
35%
Milyen program az a facebook? Vagy jatek vagy mi az?
2016. nov. 29. 09:20
 15/26 anonim ***** válasza:

De normális az is, nekem is van ilyen ismerősöm. Viszont nem értem, miért kell idegenkedni tőle. Nekem van, de kb. semmit nem posztolok, átlagban 2 évente cserélek profilképet és így ennyi.

A chat miatt nagyon hasznos. Pl. én egyetemen is sok hasznát tudom venni, csoporttársakkal csinálunk közös beszélgetést, ahol könnyen tudunk infót cserélni.

Vagy egy másik példa, ha haverokkal össze akarunk hozni egy bulit hétvégén, akkor nem kell külön rácsörögni 10-20 emberre, hogy figyelj már ráérsz-e, hanem behívsz mindenkit egy beszélgetésbe és már meg is tudjuk dumálni hogy legyenek a dolgok.. És ugye a net előfizetésen kívül ez ingyen van, míg ha folyamatosan telefonálgatsz, SMS-t küldesz, ott már szép kis telefonszámlád lehet.

Ez mondjuk a Messenger része, én ezt használom ki, magára a facebookra sokszor napokig be se lépek, mert azt én is le...om, hogy épp ki hol volt meg milyen életbölcsességeket oszt meg.

Szóval azért, mert sokan ott élik az életüket, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne hasznosan kihasználni a face-t. De ettől függetlenül én azt is megértem, aki nem használja és nem nézek rá fura szemmel. Képes vagyok telefonálni is. :D

22/F

2016. nov. 29. 09:42
 16/26 anonim ***** válasza:

De normális, de én pl nem tudok fizetni azért, hogy tartsam valakivel a kapcsolatot (telefon, sms) úgyhogy akkor ne csodálkozzon ha megszakad. Másrészt jól mondják mások, én konkrétan az összes egyetemi dolgot a facebookon intézem. Van a csoportunkban olyan akinek nincs fiókja és hát eléggé nincs képben, hogy mi történik (jaj hát ééén nem tudtam, hogy ez lecke volt... :O)

Azt, hogy miként használod a faceebokot, csakis tőled függ.

2016. nov. 29. 10:28
 17/26 anonim ***** válasza:
55%
Fordítok: "Nézzétek, különleges vagyok, szeressetek!!44"
2016. nov. 29. 11:07
 18/26 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok, mint 0:29 meg 09:42,ha jól jegyeztem meg az idejüket. Most akkor én még annyira se vagyok normális, mint akiknek nincs, mert van, de nem érdekel?
2016. nov. 29. 11:28
 19/26 anonim ***** válasza:
És aki ilyeneken agyal, az normális?
2016. nov. 29. 11:58
 20/26 anonim ***** válasza:

Tanulmányaimhoz, kapcsolattartáshoz elengedhetetlen, és azon kívül is rengeteg fantasztikus dolgot tud nyújtani a közösségi média. Igazi élmény számomra.

Persze ez nem lehet mindenkinél így, mindenki más... Valaki erre biztos azt mondja, hogy "nem normális", de azokat szard le nyugodtan! :)

2016. nov. 29. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!