Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem volt zavarban, vagy én értettem félre? De miért?
Volt órám egy fiatalabb tanársegéddel órám ma az egyetemen (10 évvel ha idősebb nálam), aki már korábban is tartott előadást, akkor nem volt semmi ehhez hasonló. Olyan témában, amiben mondhatni otthon vagyok, van 'előképzettségem', ismereteim.
Véletlenül pont úgy helyezkedtem el a teremben, hogy vele szemben ültem (igaz nem az első sorba ültem, de pont vele szemben úgy, hogy nem ült előttem senki).
Elég gyakran tartotta a szemkontaktust velem. Volt rá példa, hogy percekig a szemembe nézett, aztán tette egy ilyen megjegyezést: 'jé, ez sikerült. Hát igen, nem is tudom, miért lepődtem meg, hisz mindent jól csináltam' (matek példa). Aztán a projektorral is szenvedett, 'eltűnt' a kép, nem értette, aztán szóltam neki, hogy csak az egeret kell(ene) megmozgatnia... És még viszonylag sok ilyen példa volt. Akkor is, amikor a pulcsimat levettem, mert iszonyat meleg volt a teremben (trollok végett: a pulcsi alatt még volt egy felső, nem melltartóra vetkőztem le :D)
Óra után pont egyszerre mentünk a kávéautomatához, és kicsit ott ragadtunk, kérdezősködött egy-két dologról. Igaz, egyetemi dolgokról volt szó...
Nem először tanít, mondhatni már van rutinja, szóval nem fogható arra, hogy izgult szerintem... Vagy mégis?
Mégis zavarban volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!