Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi vesz rá egy csajt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vesz rá egy csajt hogy örömlányként dolgozzon?

Figyelt kérdés
Jó, tudom hogy a pénz, de ezen felül mi? Mi kell ahhoz, hogy egy csaj odáig eljusson hogy "pénz kell, és ha szétteszem vadidegeneknek a lábam az jól jövedelmez?"
2010. ápr. 30. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Másról nem tudok beszélni. Akkor lennék ha minden férfit egy idióta f*nak néznék. Magamat meg annyira sem becsülném, hogy azt higgyem más már nem "jár" nekem. Meg ha tényleg olyan sok pénzt hozna, hogy havi kereset meg lenne egy évre :D.

Amíg az első kettő feltétel nem teljesül addig a 3.nak semmi esélye... Meg valahogy nem tudnám férfinak nézni aki csak pénzért kellene.

18/l

2010. máj. 3. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

A nőknek 2 dolog kell.Sok pénz és nagy f.asz amely egész nap akciókész.

Szóval ha elmennek ribinek van pénz is meg egész nap bennük lóg a csúzli.Ez minden nő álma.

De még mindíg 100x jobbak a ribik mert ők legalább nyíltan tudatják hogy csak a pénzedért kapod meg őket x időre.

A rosszabbak azok a lányok akik barátnőként vannak jelen az életban de ők is csak pénzes palikkal állnak szóba.Csak ők elhitetik a másikkal hogy szeretik.És ezért 1000x rossszabbak.Manapság 10lányból 8 ilyen. :-(((((

2010. máj. 3. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Micsoda reprezentatív felmérés...
2010. máj. 3. 21:19
 14/16 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:02

Szerintem te nagyon rossz helyen keresgeted a barátnőket.

2010. máj. 4. 09:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem van ráció abban ha egy kinézetre korrekt nő ezt a foglalkozást űzi. F25 vagyok amugy. Szóval nyilván a pénz szerintem a legfőbb mozgató rugója a dolognak,mert vannak olyanok,akiknek jó a gyomruk,ha már egy megfürdőtt házisertést is képes lecummogni,akkor akárki jöhet alapon viszont eszelősen könnyű pénzkereset. Egy óra alatt egy igényes jó hozzáálású callgirl megkereshet 10 -15 ezer forintot,plusz a kis apróságok virág satöbbi. Ez szinte pszichiáter szintű pénzkereset. Ha jól megy neki,akkor pár év alatt akkora vagyonra szert tehet,hogy befekteti valami jövedelmezőbe,és átlag meló mellett is jön be majdnem annyi plussz pénz. Tehát ez ilyen átmeneti kilábalás az alsóbb szintről szerintem nem rossz megoldás. Ha meg szexmániás, sokféle jellemű,alkatú fickó is bejön neki,akkor kimondottan élvezetes pénzkereset is lehet.Általában egy magasabbra vett ár, 10 -15 ezer / óra az meghúzza a határt, mert csóringer igénytelen csövesek nyilván nem fognak felmenni hágni.Főleg jól kereső karrierista családunó üzletemberek,vállalkozók, és szűz fiúk a kuncsaft kőr,ami anynira nem vészes, csak a gázosabb lepukkant öregemberek lehetnek szerintem nagyobb falatok. Ha ügesen reklámozza magát,akkor senkinek nem fog feltünni hogy mit csinál,ha meg ismerős válik partnerré,akkor annak oda vissza ciki a helyzet,az sem hátrány. Közös titok. Ha odafigyel a hölgy a higiéniára,meg a kellő védekezésre,akkor nagyon nemi veszély sem lehet,mint az utcasarki büdös szajháknál,azok mocskosak, lepra söpredék banda,olyanokkal ép eszű ember szóba sem áll.De a házhoz várós/menős luxus örömlányok szeirntem teljesen rendben vannak.
2010. szept. 21. 16:39
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ha meg szexmániás, sokféle jellemű, alkatú fickó is bejön neki, akkor kimondottan élvezetes pénzkereset is lehet."

Ne haragudj, de ezt nem fogod soha megérteni. A nők többsége nem olyan, hogy mindenkivel összefeküdjön. Te férfiszemszögből nézed, hogy hú, pénzt kapsz azért, hogy meghúzz egy jó nőt, de a nők nem így működnek.

Akinek sokfajta férfi bejön, az sem akar minddel szexelni. Viszont egy prosti meg nem nézi a külsőt, jellemet. Neki ez a munkája. Nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed, egy prosti élvezi a szexet.

Én is nagyon szeretem a szexet. A szerelmemmel és ingyen. Ha meglátok valakit, akinek szép kék a szeme, vagy jó a humora, nem dugnám meg, még pénzért sem.

Összetéveszted a nő és a qrva fogalmát.

2010. szept. 21. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!