Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi vesz rá egy csajt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vesz rá egy csajt hogy örömlányként dolgozzon?

Figyelt kérdés
Jó, tudom hogy a pénz, de ezen felül mi? Mi kell ahhoz, hogy egy csaj odáig eljusson hogy "pénz kell, és ha szétteszem vadidegeneknek a lábam az jól jövedelmez?"
2010. ápr. 30. 16:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted még mi lehet? Az életkörülménye is befolyásolja ebben a döntésében.
2010. ápr. 30. 16:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok lányból azért lesz utcalány mert intézetbe nevelkedik, és kell neki erre-arra a pénz, + ezt látja a nagyobbaktól az intézetbe. van,hogy a nyomor (ha megnézed a legtöbb örömlány az cigány), stb. van, aki csak szimplán nem akar rendes munkát,mert így több pénzt szed össze (meg betegséget), mint a rendes kétkezi munkával.
2010. ápr. 30. 16:25
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
Igazából minden nő k*rva, csak van aki vissza tudja magát fogni, van aki meg nem. Szerintem ösztönös náluk (is).
2010. ápr. 30. 16:25
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Pénzhiány vagy erőszak a két fő ok.

Az összes többi ok nem jelentős.

2010. ápr. 30. 17:25
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a prostik nagy része nem magától lesz az, hanem elrabolják, bedrogozzák, fenyegetik, stb. Persze biztos van aki magától is. Ő meg biztos úgy van vele, hogy azzal az egyel keres pénzt, amit tud.
2010. ápr. 30. 19:50
 6/16 anonim ***** válasza:
19%
Biztos abban leli az örömét.
2010. ápr. 30. 21:18
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, Szívesen meghallgatnék egy szakmabelit is.

Sok ku.rvának saját lakása van, nincs az utcán. Nem vagyok ellene a dolognak, csak érdekel a dolog pszihológiája. Tehát az út az odajutásig.

2010. máj. 1. 00:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

én gyógypedagógus vagyok, magatartászavarokra specializálódtam pszichopedagógia szakon. Prostituáltakkal is foglalkoztam.

Egyrésztől tényleg az erőszak vezeti rá őket. Sok lányt elrabolnak, bedrogoznak, a stricijük rabszolgái lesznek. (és sajnos most már gyerekek is...) Nagy részük szegény országokból jön, vagy roma.

A másik -a luxusprosti- szimpla neveltetés kérdése.

Anyuka azt mondja, sulykolja, hogy ne add magad ingyen, a férfiaknak csak ez kell, másképpen nem tudsz érvényesülni, stb, stb Meg tény hogy jobban keres ezzel (sokkal!) mintha normális munkát vállalna.

2010. máj. 3. 19:55
 9/16 anonim válasza:
100%
Mint már fentebb írták: lehet neveltetés kérdése, erőszakkal kényszerítés-miután szerencsétlen lányt tőrbe csalták, de a hátrányos anyagi helyzet is okozhatja, az elkeseredettség, reménytelenség, kilátástalanság. De lehet jómódi unalomból is, mikor az egy szem elkényeztetett apa lánya már nem tudja, kínjában mit csináljon.
2010. máj. 3. 20:50
 10/16 anonim ***** válasza:
Kíváncsiság (az emberiség legfontosabb mozdítópillére)
2010. máj. 3. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!